• Ново
Куче Кученце за Домашен Любимец Лапа Любов, Сърцето на Модерен Калъф за останалите главата столче за кола Пълна Обвивка Украса Защитен Калъф, Подходящ за всички Ав?
zoom_in

Куче Кученце за Домашен Любимец Лапа Любов, Сърцето на Модерен Калъф за останалите главата столче за кола Пълна Обвивка Украса Защитен Калъф, Подходящ за всички Автомобили

BGN 5.86

Брой продукти
check Налично

? Меки и удобни, гъвкави и здрави ? Се препоръчва да се пере този калъф за останалите главата седалка ръчно, да не се избелва.? Е изработен от полиестерен плат и гъби.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето съобщение възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Ние ценим нашите клиенти и поемаме отговорност за нашите клиенти и поръчки, и ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност. ? Този калъф за останалите главата столчето за кола е еластично дъно и колани за лесна инсталация и е подходящ за предната облегалка за глава на автомобилни седалки размер 11 х 10,6 инча. ? Този калъф за останалите главата столчето за кола е добре облегает си на облегалката за глава, предпазва облегалката за глава на автомобил от надраскване или зацапване и е със стилен и красив външен вид, благодарение на което интериора на вашия автомобил изглежда напълно ново.

Клиентите също го харесват..