• Ново
Универсални калъфи за автомобилни седалки SILMOG от луксозна кожа, пълен комплект с 5 места, подходящи за повечето автомобили, седани и джипове (пълен комплект, черно и
zoom_in

Универсални калъфи за автомобилни седалки SILMOG от луксозна кожа, пълен комплект с 5 места, подходящи за повечето автомобили, седани и джипове (пълен комплект, черно и червено)

BGN 19.53

Брой продукти
check Налично

Лепило на велкроПросто следвайте инструкциите в ръководството за инсталиране, това е много лесно за начинаещи, и тя никога няма да се изнесат, след като правилна инсталация. ИЗНОСОСТОЙКАЯ ОСНОВА.Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля свържете се с нас по електронната поща.Това няма да се отрази на функцията отопление на седалките.Купи с увереност, знаейки, че възстановяването ще бъде лесно и безпроблемно, ако не сте доволни. ►Съвместим въздушни възглавници и пряжек колан. ► пълният комплект на 5 места включва : 2 своята практика за предните седалки-кофа, 2 своята практика за предните предната облегалка за глава, регулируеми седалка за задните седалки, и помагалото ръководство за инсталиране, малка чанта с принадлежности за инсталиране. НЕТЪКАН МАТЕРИАЛ.Купи с увереност, знаейки, че възстановяването ще бъде лесно и безпроблемно, ако не сте доволни.Регулируема седалка на задната седалка с обков-ципове и цип велкро са подходящи за повечето автомобили.Ключалката на колана са голи. ние ще отговорим навреме. ►Съвместим въздушни възглавници и пряжек колан. ► Инсталиране отнема около 20 минути, се повиши, или дори да стреля на задната седалка не е необходимо.Край на добре увит.Моля, изпратете заявка с посочване на модела на автомобила и годината на издаване, ако не сте сигурни. ние ще отговорим навреме.Моля, изпратете заявка с посочване на модела на автомобила и годината на издаване, ако не сте сигурни.ПЕРФОРИРАНА КОЖА. ►Качеството е на първо място. ►С Prime получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите. ►Качеството е на първо място.Формовочный дизайн.SILMOG продължава да използва висококачествена синтетична кожа повърхностен слой, кожата е водоустойчив, износостойка и лесен за почистване, подходящ за всички сезони.Приятна за кожата и износоустойчива кожа материал. ► пълният комплект на 5 места включва : 2 своята практика за предните седалки-кофа, 2 своята практика за предните предната облегалка за глава, регулируеми седалка за задните седалки, и помагалото ръководство за инсталиране, малка чанта с принадлежности за инсталиране.

Клиентите също го харесват..