• Ново
WPYYI Baby Деца Младенческий Гърне За приучения на Обличане Детско столче Пиедестал Възглавница Тампон Пръстен (Цвят: Червен)
zoom_in

WPYYI Baby Деца Младенческий Гърне За приучения на Обличане Детско столче Пиедестал Възглавница Тампон Пръстен (Цвят: Червен)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

4 С помощта на полипропилен клас на защита на околната среда, здравословни и екологично чисти, износостойкого и удароустойчив, трайно, лесно моющегося. Лесен за употреба без инсталация, директно за инсталиране на седалката на тоалетната чиния тоалетна чиния, а след това облечете се в долната част на противоскользящего пръстени за тоалетна чиния за използване.С помощта на екологично чист полипропилен, полезни за здравето и околната среда, износостойкого и удароустойчив, трайни, лесно моющегося. Предната част с блок конструкция, тя герметична и брызгозащищена. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарение на дизайна на кошарите от двете страни на детето може безопасно да ползват тоалетна. Благодарение на дизайна на кошарите от двете страни на детето може безопасно да ползват тоалетна. Само седалка за приучения детето на гърне, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени!Параметри : Материал : пластмаса, ПОЛИПРОПИЛЕН Цвят : син, бял, червен, зелен Забележка : 1.Характеристики : 1. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Лесно използвате без инсталация, директно след пускането на седалка за тоалетна на тоалетна чиния, а след това закрепете долната част на противоскользящего пръстени на тоалетната за използване.

Material:
Plastic,PP
Color:
Blue,White,red,Green
​Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Contents:
1*Baby toilet :

Клиентите също го харесват..