• Ново
Летящ Банер, покривала за автомобилни седалки, високо Качество на Въздушна мрежа тъкан от въглеродни влакна, Спортно Кофа с ниска и висока облегалка, Заден джоб, по?
zoom_in

Летящ Банер, покривала за автомобилни седалки, високо Качество на Въздушна мрежа тъкан от въглеродни влакна, Спортно Кофа с ниска и висока облегалка, Заден джоб, подлакътник за автомобил, suv, пикап (Бежово, 2 фасадата

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

5, да са 12 цветови комбинации по ваш избор, можете да изберете любимия си цвят за себе си 5, С дизайн на задния си джоб, можете да поставите в него много малки предмети и да направят интериора на вашия автомобил по-чист.Заден джоб, с капацитет от множество малки предмети.Могат да се поберат седалки със странично подлакътник,. 2, Лесен монтаж на конструкции, не е необходимо организирането на вашите седалки. 1, универсален размер, подходящ за повечето автомобилни седалки с ниско кофа. 3, лесна инсталация, не трябва да се анализира вашите автомобилни седалки.Лесна инсталация, не е нужно демонтиране на столче за кола. 4, като се Използва дизайн с цип, можете да го използвате за автомобилни седалки със странично подлакътник. 3, качествени материали, кожа от въглеродни влакна, плат Оксфорд и сверхпрочный полиестер за табли, които осигуряват най-доброто качество на своите столчета за автомобил.СЕДАЛКИТЕ за столчета за автомобил. 4, С задните джобове, може да побере много по-малки елементи, за да се избегне бъркотията в колата. 2, Съвместим страничната облегалка, може да се обърне за автомобилни седалки със странични облегалки за ръцете.

Клиентите също го харесват..