• Ново
Калъф за задна седалка SOCAUNY за Големи Кучета, Водоустойчив Калъф за столче за кола за кучета 900d на Задната седалка, Моющийся Допълнителен Калъф, столче за Кола за ку?
zoom_in

Калъф за задна седалка SOCAUNY за Големи Кучета, Водоустойчив Калъф за столче за кола за кучета 900d на Задната седалка, Моющийся Допълнителен Калъф, столче за Кола за кучета, Протектор за столче за кола, 54 W X 58Л,

BGN 13.99

Брой продукти
check Налично

Защита на 360 ° : Калъф за седалка осигурява защита от всички страни, че може да помогне да се запази вътрешността на колата си чисти и без мръсотия, кожа и други отпадъциВъпреки калъф за седалка, проектирана, като гъвкав, той може да са се приближи, не за всички модели и марки автомобили. сетчатое прозореца и осигурява по-добра циркулация на въздуха и комфорт за своите космати приятели.можете също така да погледнете на своите кучета по всяко време.Калъф за седалка куче с мрежесто визуален прозорец и джобове за съхранение : Нашият калъф за авто седалки с мрежесто дихателни прозорец позволява на кучетата ясно се видя, че помага на кучето да намали тревожността и да запазят спокойствие по време на пътуване.може да се наложи да се направят някои корекции, за да се осигури добра кацане.Този калъф за седалка е проектирана по такъв начин, за да бъде водоустойчив, което може да бъде особено полезно, ако имате куче, което има тенденция намокать или мръсни в калта.Лесен за инсталиране калъфи за автомобилни седалки за кучета : Универсален размер 54 "w x 58"л е достъпен за повечето семейни автомобили, ванове, лимузини.Универсален размер 54 "W x 58" Л е достъпен за повечето семейни автомобили, ванове, лимузини.Или се разболее в колата, и понякога му се гади по време на пътуване. + Универсален засаждане : калъф е предназначен за инсталиране в повечето задните седалките, така че той трябва да бъде съвместима с широка гама от превозни средства. Аксесоари за автомобили 4 в 1: Нашите калъфи за седалки на автомобили може да се трансформира в 4 стила.Може да се наложи да се направят някои корекции, за да се гарантира добра кацане. ето какво ще получите : ① хамак за кучета в колата; ② калъф на задната седалка за кучета;③ карго подложка за превоз на товари;④ пикничное одеяло. въпреки калъф за кучета на задната седалка на автомобила е създаден като гъвкав, той може да са се приближи, не за всички модели и марки автомобили.

Клиентите също го харесват..