• Ново
Сушилня за зеленчуци Yardwe Простор за Сушене на Зеленчуци-Часова 2 Опаковки Окачен Сушильной Окото Подвесная Простор За растения Гидропонная Суха Мрежа на Окото 4-Сл?
zoom_in

Сушилня за зеленчуци Yardwe Простор за Сушене на Зеленчуци-Часова 2 Опаковки Окачен Сушильной Окото Подвесная Простор За растения Гидропонная Суха Мрежа на Окото 4-Слойная Сушилня за зеленчуци Зеленчукови Растения Зеленчукови

BGN 19.11

Брой продукти
check Налично

62 инчаОсъществяване списък 2 x Сгъваема сушене на окото Описание на стоката, Тази сгъваема сушене на окото е изработена от вкара тъкани и ковък метал.Характеристики - Цвят : черен.ГРАДИНСКИ ОКОТО, за да изсъхне - най-добрият начин за сушене на чинии, зеленчуци, плодове и т. ЗАКАЧАЛКА за СУШЕНЕ на РАСТЕНИЯТА - могат да бъдат окачени на тавана на стаята или на палатки.СУШИЛНЯ за БИЛКИ - се Сгъва, когато не се използва, да съхранявате удобно.СУШИЛНЯ за БИЛКИ - Здрава, лека окото дизайн осигурява бързо изсушаване. - Най-добрият начин за сушене на чинии, зеленчуци, плодове и така нататък. - Здрава, лека окото дизайн позволява бързо да изсъхне. - Размер : 80x60x60 см / 31. - Материал : плат. - Могат да бъдат назначени към тавана на стаята или на палатки.Специално разработен окачен на кука за допълнителна стабилност обесване. - Тази сгъваема сушене на окото е изработена от вкара тъкани и ковък метал. - Специално разработен окачен на кука за допълнителна стабилност обесване.- Се сгъва, когато не се използва, да съхранявате удобно.МРЕЖА ЗА СУШЕНЕ на БИЛКИ - Специално разработен окачен на кука за допълнителна стабилност обесване.Благодарение дишаща конструкция с отворена мрежа, той лесно пропуска въздуха и водата за бързо изсушаване.

Клиентите също го харесват..