• Ново
Сушене-часова Homoyoyo Сушилня за Кърпи, Закачалки за Отглеждане Простор за дрехи 2 елемента Сушилни шкафове с Клипове, Закачалки, Компактна Пластмасова Закачалка за с?
zoom_in

Сушене-часова Homoyoyo Сушилня за Кърпи, Закачалки за Отглеждане Простор за дрехи 2 елемента Сушилни шкафове с Клипове, Закачалки, Компактна Пластмасова Закачалка за сушене на дрехи Закачалка за Найлонови чорапи

BGN 6.44

Брой продукти
check Налично

на Ветрозащитная закачалка за дрехиЗакачалка за сушене на дрехи - Тези закачалки за сушене на дрехи с шарките на анимационни свине и ягоди, много сладък и очарователни. - Те могат да са здраво зажимать дрехи и да се предотврати сдувание дрехи с сушилни машини за бельо.Описание на продукта Сушилня за бельо На тази рафт за дрехи, можете да съхранявате различни чорапи и бельо, гащи и т.Закачалка за пуловери-Простор е изработен от висококачествена пластмаса, много здрава, устойчива и устойчив на корозия, дълъг живот на употреба. Простор за дрехи с по няколко скоби.ПРОСТОР за дрехи-Разстоянието между всяка щипки достатъчно голям за растеж. ветрозащитная закачалка за дрехи Тази сушилня е изработена от висококачествена пластмаса.ПРЕНОСИМИ ЗАКАЧАЛКИ за БЕЛЬО - Разстояние между прищепками за дрехи избран научно и разумно, а чорапи лесно да падне. -Материал : Пластмасови закачалки за отглеждане -Размер : 18,00 X18,00 X17,00 см / 7,07 X7,07 X6 Малка сушилня.Списък на опаковки 2 x закачалки за изсушаване на чорапи Особености - Широко приложение : подходящ за бельо, чорапи, дантели, хавлиени кърпи, сутиени, ръкавици и т. Закачалка за сутиени, Те са достатъчно силни, за да държат шапки или чорапи, но не прекалено сдавливают държавна или чорапи и не оставят следи.

Клиентите също го харесват..