• Ново
ALBOMI 3-Ярусная Сгъваема Сушилня за Дрехи с Колела, Пътуваща Простор За дрехи От Неръждаема Стомана С 2 Сгъваеми Крила, Простор за дрехи в помещения и на Открито на Кол?
zoom_in

ALBOMI 3-Ярусная Сгъваема Сушилня за Дрехи с Колела, Пътуваща Простор За дрехи От Неръждаема Стомана С 2 Сгъваеми Крила, Простор за дрехи в помещения и на Открито на Колела

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

【Стабилна и устойчива】Простор за дрехи изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и трайна. 【Лесно се сгъва и съхранява】 Всяка тава на закачалка за сушене на дрехи може да се сгъва, това определено ще ви спести място за съхранение, можете да го поставите не само пред вратата, но и в ъгъла на пералнята.Тя тежи само 7,7 кг / 3,5 кг и побира до 105,8 паунда / 48 кг. 【Практично и лесно се монтира】Простор за дрехи, подходящи както за вътрешно, така и за външна употреба. Благодарение на подробно описание на инструкциите можете лесно да я персонализирате.【Лесно се движи】 е Оборудван с 4 трайни колела, облегчающими преместване на сушилнята за дрехи.Две ролки снабдени с ключалки, предотвращающими преместване на сушилнята за дрехи при запирании. 【3-нива простор за дрехи】 Открит размер на сушилнята е 49x25x69 инча / 125x64x176 виж Той е оборудван с плъзгащи 6-пощенска кутия и 2 въртящи се странични крила, които осигуряват допълнително пространство за изсушаване на чорапи, панталони, костюми, шапки и много други.

Клиентите също го харесват..