• Ново
PAASHE Електрическа Сушилня За Дрехи, Простор за дрехи, Сгъваема Електрическа Сушилня за Дрехи, Простор за дрехи с 20 Пръчки, Крилат, за Дома, Сушилня с Електрически Наг?
zoom_in

PAASHE Електрическа Сушилня За Дрехи, Простор за дрехи, Сгъваема Електрическа Сушилня за Дрехи, Простор за дрехи с 20 Пръчки, Крилат, за Дома, Сушилня с Електрически Нагревател, Спестяване на пространство

BGN 20.07

Брой продукти
check Налично

2 Моля, потвърдете желания от вас цвят и стил, преди да купите.Сгъваема конструкция : Когато сушилня не се използва, тя може да се сгъне в плосък правоъгълник с размери 3,25 х 23,2 х 37 см, което спестява място и облекчава съхранение. ГОТОВНОСТ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Нашата сушилня за дрехи - разумен и устойчив избор за всеки дом, тъй като спестява енергия и удължава живота на дрехите, изчислена на дълъг живот. преносим : подходящ за дрехи, хавлии, одеала, обувки и чорапи, тежи 7,1 паунда, лесно се пренася от помещението навън.Просторен : 68,9 "L x 23,6"W x 42,5"H.Ще ви представим здравословен начин на живот. Щипки за чорапи и жилетки осигуряват достатъчно място за сушене на големи количества домашно бельо.Антикоррозийный, стабилен и устойчив за продължителна употреба, което позволява да изсъхне дрехите си отново и отново Предимства на електрически сушилни за дрехи : Той ускорява и ефективно изсушава дрехи, лесен за работа и практичен, бърз монтаж, лесен за използване и спестява място. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предложат по-качествени продукти и услуги.Име на продукта : Простор за дрехи/Електрическа сушилня за дрехи / Сушилня за дрехи за дрехи / сушилня за дрехи / закачалка за дрехи / Сушилни стелажи Нагревателен материал : неръждаема стальвес : 15 кг, калници 2,5 + 2,5 кгТемпература : 45-55 ℃ Нагревателен буфер : 5 Минутнапряжение : 110-220 вмоЩНость : 230 Втразмер на продукта : 1470* 540 * 940 мм Размер на сгъване : 1130*540*54 мм бележки 1.

Клиентите също го харесват..