• Ново
plplaaoo Простор за дрехи, Сгъваем Простор за дрехи, Компактен Просто Закачалка за дрехи с Въртящ се пръстен, Органайзер за съхранение на Прът в Сушилен шкаф за пране, Т?
zoom_in

plplaaoo Простор за дрехи, Сгъваем Простор за дрехи, Компактен Просто Закачалка за дрехи с Въртящ се пръстен, Органайзер за съхранение на Прът в Сушилен шкаф за пране, Тераси, Антре, Спалня (黑A)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

【Спестяване на пространство】 Закачалка за сушене на дрехи може да се сгъва, когато не се използва, и се прикрепя към стената, не заема много площПараметри : Тип на продукта : Стенни простор за дрехи Материал : Космически алуминий Тегло : около 1500 г/ 3,3 килограма съдържание на Пакета : 1 Стенни простор за дрехи, 1 х вита опаковка, 1 х подвесное дупка, 1 х инструкция, 1 x лепило без нокти Забележка : за Измерване на ръка, моля, позволявайте на някои грешки. 【Висококачествени материали】 Прибиращ се закачалка за дрехи, изработена от авиационен алуминий материал, който е устойчив на корозия, устойчивост на топлина и ръжда., което позволява да изсъхне или магазин за дрехи.Идеален за малки помещения, тесни пространства, бани, веранда или тераса и още много други. Просто естетичен дизайн ще даде своя дом наистина готин вид.Приятна компактна конструкция, лесно се отваря, за да се мотае и да го затвори, когато приключите.Изключително здрав и издръжлив за съхранение на голям брой дрехи - от шалове до ризи и тежки зимни якета. 【Лесна инсталация】 Стенен сушилнята поддържа два начина за монтаж : с перфорации или без перфорация, която може да изберете в зависимост от конкретната ситуация.

Item Type:
Wall Clothes Drying Rack
Material:
Space Aluminum
Weight:
Approx. 1500g/3.3lb
Package List:
1 x Wall Clothes Drying Rack1 x Screw Pack1 x Hanging Port1 x Instruction1 x Nail Free Glue
Note:
Manual measurement, please allow some errors.

Клиентите също го харесват..