• Ново
Закачалка за сушене на дрехи TARSHYRY, Устойчива Простор за Чорапи от Неръждаема Стомана за Сутиени, Кърпи, бельо (2 слой 20 Скоби)
zoom_in

Закачалка за сушене на дрехи TARSHYRY, Устойчива Простор за Чорапи от Неръждаема Стомана за Сутиени, Кърпи, бельо (2 слой 20 Скоби)

BGN 5.45

Брой продукти
check Налично

Рамката е изработена от неръждаема стомана : Метална конструкция и метални скоби по-твърда пластмаса, така че те да пренебрегнете космически, както и други пластмасови версияВетрозащитный скоба, за да се измъкне : Метални куки, можете да окачите навсякъде в сушилня, професионален дизайн ветрозащитного се измъкне. Ветрозащитный скоба, за да се измъкне : метални куки, можете да окачите навсякъде в сушилня, професионален ветрозащитный дизайн куката. Съдържание на пакета : 1 стойка за изсушаване на чорапи. Разумно разстояние : можете да окачите няколко дрехи на закачалки, и тъй като всеки един артикул от облекло има своето пространство, сушенето отнема по-малко време.Разумно разстояние : Можете да окачите няколко дрехи на закачалки, и тъй като всеки един артикул от облекло има своето пространство, сушенето отнема по-малко време. Силно усилие на затягане : чрез сигурна носеща способност и силна усилию затягане, това е чудесен помощник в организацията на вашия кабинет с безкрайни възможности.Предотвратява сдувание дрехи.Многоцелеви : Подходящ за захващане на чорапи, сутиени, филтър памперси, кърпи, бельо, шалове, чорапогащи, ръкавици, вратовръзки, шапки, дрехи или други малки предмети.

Клиентите също го харесват..