• Ново
Закачалка за сушене на дрехи Стенни с вендузата Се Закачалка за дрехи, Може да Присасываться До стъклото, стъклото на микробуса и Различни Плиткам, Черна Сгъваема С
zoom_in

Закачалка за сушене на дрехи Стенни с вендузата Се Закачалка за дрехи, Може да Присасываться До стъклото, стъклото на микробуса и Различни Плиткам, Черна Сгъваема Стенни простор за дрехи в помещения, цвят: сребрист)

BGN 41.20

Брой продукти
check Налично

2 Продуктът не е подходящ за стени : стените са покрити с тапети, стени, покрити с шпакловка, циментови стени, дървени стени, стени от диатомовой глина и други негладкие и нетвердые стени. Стена, която може да използвате продукта : гладък като стъкло, гладка плочка, лъскав мрамор2. Повърхността на стените трябва да се почисти, преди да инсталирате, избършете и почистете повърхността на стената, за да се гарантира липсата на прах и петна, и да го настроите, когато повърхността на стената да бъде влажна или полу-сухи. Висящи дрехи, за да изсъхне, опитайте се да се мотае по-тежки дрехи страна, по-близо до земята, тъй като полк представлява многосекционную закачалка за вдигане на дрехи не свисала отпред и не портила външен вид.За подробности монтажа1. При монтажа обърнете внимание на това, за да се избегне тухли фуги и места с малки дупки, за да не доведе до падането на изделия, поради непълна адсорбция. ★ Ветроупорен дупки : Тази сушилня е 16 ветрозащитных дупки, сигурно можете да окачите върху него дрехите си, без да се притеснявате за това, че я отнесе вятъра, тя е особено подходяща за използване на открито и може да се присосать до стъклото и стъклото на микробуса. предпоставка включва 1x телескопична сгъваема сушилня за околната среды1. ★ Сгъваема, подвижни, регулируеми : Тази слайд-изложени сушилнята може да се използва на закрито и на открито, можете да сложите тази стенни сешоар балкон, санитарен възел, мокро помещение или спалнята window.★ Сушене стойка на присоске, космически алуминиев материал, водоустойчив и антикорозионна, устойчив и не деформируемая, подходящ за гладкото стъкло и керамични плочки не са подходящи за стени : боядисани стени, циментова замазка на тапети на стените, боядисани стени. ★ Прибиращ се закачалка за дрехи, ъглов дизайн, удобен за изсушаване на въздуха, по-ефективно използване на пространството, вграден прибиращ се закачалка за дрехи, позволява да висят кърпи, панталони и т. може да бъде завършен. 2 Тъй като продуктът трябва да се монтира на стената, моля измерете дали има достатъчно място на стената, преди да закупят около стены1.

Клиентите също го харесват..