• Ново
Стенни Закачалка за дрехи, Сгъваема Прибиращ Сгъваема Сушилня За Дрехи, Сешоар В присоске,Обемна Алуминиев Простор, За Керамични плочки И Стъкло, Черен /Сив /Сребър?
zoom_in

Стенни Закачалка за дрехи, Сгъваема Прибиращ Сгъваема Сушилня За Дрехи, Сешоар В присоске,Обемна Алуминиев Простор, За Керамични плочки И Стъкло, Черен /Сив /Сребърен (Цвят: Черен)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Телескопична сгъваема сушилня Материал : space aluminumhandicraft Стена, която може да използвате продукта : гладък като стъкло, гладка плочка, лъскав мрамор2.Тя е много гъвкава и удобна, особено на закрито, така и тази сушилня ще бъде вашият първи избор. ★ Утолщенное основа на трайно и стабилно, удебелена тежкотоварни вакуумно търтей, трайно поглъща натоварването, да се придържа към гладка стена, която стяга ключа, лесно се инсталира един присосом, една секунда на стената, быстросъемная издънка. ★ Функция нещастници : Тази сушилня може да присосать до стъклото, стъклото на микробуса и различни плиткам, много е удобно, когато излизате на улицата, когато искате да изсъхне дрехите си, присосите си до стъклото на колата си, когато не искате да изсъхне, можете да Я махнете, сгънати и поставени в car. предпоставка включва 1x телескопична сгъваема сушилня за околната среды1. Продуктът се препоръчва за вътрешни пространства с гладки стени, като например бани, спални, тераси и мокри помещения.Не поставяйте върху неравни стени с прах, дупки, малки дупки и т.За подробности монтажа1. При монтажа обърнете внимание на това, за да се избегне тухли фуги и места с малки дупки, за да не доведе до падането на изделия, поради непълна адсорбция. Повърхността на стените трябва да се почисти, преди да инсталирате, избършете и почистете повърхността на стената, за да се гарантира липсата на прах и петна, и да го настроите, когато повърхността на стената да бъде влажна или полу-сухи.Антиоксидантцвет : сив/черныйразмер : 129,5 смособенности : Телескопичен закачалка за дрехи, космически алуминий, тежкотоварни вакуумно търтей, водоустойчив и антикорозионна, въртяща се на 360 градуса за съхранение, определен ветрозащитное дупка, лесно се разтяга, лесен за инсталиране, не заема място, висока носеща способност на Приложение : използват се за сушене на дрехи, като балкон, хол, самостоятелен санитарен възел, спално бельо, шапки, чорапи, бельо и т. Висящи дрехи, за да изсъхне, опитайте се да се мотае по-тежки дрехи страна, по-близо до земята, тъй като полк представлява многосекционную закачалка за вдигане на дрехи не свисала отпред и не портила външен вид.

Клиентите също го харесват..