• Ново
Обвязочная лента от неръждаема стомана AIWFL 100 Фута Ширина 3/4 x дебелина 0,02 инча, Светли Отожженная неръждаема Задължителен в син пластмасов калъф, Опаковане лента за
zoom_in

Обвязочная лента от неръждаема стомана AIWFL 100 Фута Ширина 3/4 x дебелина 0,02 инча, Светли Отожженная неръждаема Задължителен в син пластмасов калъф, Опаковане лента за връзване на стоманени тръби (201)

BGN 32.29

Брой продукти
check Налично

?【Премиальное качество】 Цялата катушечная лента от неръждаема стомана минава окончателната резитба и полировку, гладко и не ръждясва, осигуряване на безопасност на персонала ?【Кутия за мъкна】 100 фута преобръщане на лента от неръждаема стомана, пластмасова кутия за мъкна ще направи работата ви по-бърза, по-чисти и ефективни, удобни за съхранение. ?【Изключително здрава】 сбруя от неръждаема стомана, изработени от неръждаема стомана 201, дължина 100 метра и широчина 3/4 инча, дебелината на 0,030 инча, якост на опън 1700 паунда.И той е универсален за обтягане на стоманени ленти. ?【Преносим】 Ролка лента от неръждаема стомана лесно да улови и да носят със себе си.?【Изключително здрава】 сбруя от неръждаема стомана, изработени от неръждаема стомана 201, дължина 100 метра и широчина 3/4 инча, дебелината на 0,030 инча, якост на опън 1700 паунда.И той е универсален за обтягане на стоманени ленти. ?【Преносим】 Ролка лента от неръждаема стомана лесно да улови и да носят със себе си. ?【Широко приложение】 Широко се използва за инсталиране на пътни знаци или поставяне на електрооборудване за стълб за захранване, връзване на товари при морски транспорт и т. ?【Премиальное качество】 Цялата катушечная лента от неръждаема стомана минава окончателната резитба и полировку, гладко и не ръждясва, осигуряване на безопасност на персонала.

Клиентите също го харесват..