• Ново
lxiluv Автоматични Електрически Обвязочный Инструмент за горещо Топене, Ръчно Заваряване Обвязочный машина 3500N с Регулируемо Усилие на Затягане, Зареждаема Батерия ?
zoom_in

lxiluv Автоматични Електрически Обвязочный Инструмент за горещо Топене, Ръчно Заваряване Обвязочный машина 3500N с Регулируемо Усилие на Затягане, Зареждаема Батерия за колан от PET/PP

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Усилие на затягане може да се регулира 60-4000 НКабели и колани не винаги трябва да бъдат такива. Той е широко използван в храни, електроника, играчки, козметика, медицински стоки, предмети от първа необходимост, книги, электроприборах, текстиле, логистиката, производството на хартия, алуминиева индустрия, стомана, дърво, опаковани в дървени щайги.След това машината автоматично се закрепва. ★★ Широка сфера на приложение : Идеален за ДОМАШНИ любимци - и полипропиленови ленти с ширина 13-16 мм и с дебелина 0,4-1,2 мм. ★★ LCD дисплей и двете батерии с голям капацитет : на LCD дисплея се показва времето на заваряване и усилие лента.С две батерии с капацитет от 4000 mah пълно зареждане отнема само на 1,5 часа.Машина натирает лента на термоплавкой подробности, а след това автоматично сваривает си.Той е оборудван с двигател с кухи кофа и има ротор без ядро. ★★ Двойна двигател, висока ефективност : При заваряване време може да се регулира в продължение на 2-3 секунди.Машина натирает лента на термоплавкой подробности, а след това автоматично сваривает си. ★★ Автоматично заваряване обвязочная машина : Този безжичен обвязочный инструмент не изисква никакви допълнителни крепежни елементи за закрепване. Той е широко използван в храни, електроника, играчки, козметика, медицински стоки, предмети от първа необходимост, книги, электроприборах, текстиле, логистиката, производството на хартия, алуминиева индустрия, стомана, дърво, опаковани в дървени щайги.Благодарение на напредналите технологии на производство, тя е здрава и може да се използва в продължение на дълго време.След това машината автоматично се закрепва.Просто ръчно пренасяне на колани и подправете края и в мястото на свързване на машината.Кабели и колани не винаги трябва да бъдат такива. ★★ Двойна двигател, висока ефективност : При заваряване време може да се регулира в продължение на 2-3 секунди.Пробег изключително стабилна и энергоэффективен. ★★ Висококачествена конструкция : Електрическа машина със стоманена лента е изработена от алуминий с висока якост, желязо и пластмаса с висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия.Усилие на затягане може да се регулира 60-4000 Н.С две батерии с капацитет от 4000 mah пълно зареждане отнема само на 1,5 часа.Автоматизирана работа и стабилен ефект на опаковката.За зареждане на батерията може да се научи и се поставя в отделението отделение.

Клиентите също го харесват..