• Ново
ANIUXIAOGE 2 Акумулаторна Електрическа Обвязочная Машина за 1/2-5/8 инча Полипропилен колани за домашни любимци 4000 mah, Автоматични Инструменти за Връзване на Батерии, устр?
zoom_in

ANIUXIAOGE 2 Акумулаторна Електрическа Обвязочная Машина за 1/2-5/8 инча Полипропилен колани за домашни любимци 4000 mah, Автоматични Инструменти за Връзване на Батерии, устройството за обтягане на Пластмасови опаковки,

BGN 18.00

Брой продукти
check Налично

Инструмент за колани използва platic sraps.Описаниеизготовленная опаковка JDC-13/16, се отделя след залепване на триене. [Презареждане на батерията] : Обвязочный инструмент с 2 акумулаторни батерии с капацитет 4000 mah, се зарежда в продължение на 90 минути, може да работи в продължение на 4 часа и опаковат около 80-200 колан, може да се използва навсякъде.[Функция] : Електрическа обвязочная машината е оборудвана с регулируема бутон на напрежение, противоплъзгаща се дръжка, мощен двигател, висока ефективност, лесна работа и се затварят в продължение на 5 секунди. [Презареждане на батерията] : Обвязочный инструмент с 2 акумулаторни батерии с капацитет 4000 mah, се зарежда в продължение на 90 минути, може да работи в продължение на 4 часа и опаковат около 80-200 колан, може да се използва навсякъде.пластмасова лента около кутии (пакет). [Прилагането на] : Комплект за връзване от поли се използва хартия, дърво, опаковки, текстил, стоманена, логистични, селскостопански, металообработващата и други промишлености, което ви позволява да спестите време и подобряване на ефективността. [Спецификация] : Инструмент за напрежение, вратовръзка е подходяща за лента с ширина 1/2 "5/8" и дебелина от 0,02-0,5" от полипропилен / PET, усилие, напрежение, регулира от 60 до 2800 H, време на заваряване 2-5 в. [Гаранция] : Професионално производство на обвязочного инструмент за връзване, можете да се възползвате от нашата безпроблемно гаранция от 1 година и приятелски 100% услуги след продажбата на обслужване на клиентите. [Спецификация] : Инструмент за напрежение, вратовръзка е подходяща за лента с ширина 1/2 "5/8" и дебелина от 0,02-0,5" от полипропилен / PET, усилие, напрежение, регулира от 60 до 2800 H, време на заваряване 2-5 в. [Прилагането на] : Комплект за връзване от поли се използва хартия, дърво, опаковки, текстил, стоманена, логистични, селскостопански, металообработващата и други промишлености, което ви позволява да спестите време и подобряване на ефективността.

Клиентите също го харесват..