• Ново
Ръчно Заваряване Обвязочная Машина WXHN, Електрическа Обвязочная Машина за 1/2-5/8 инча Полипропилен лямок за домашни любимци, Автоматична Обвязочная Машина, захранва?
zoom_in

Ръчно Заваряване Обвязочная Машина WXHN, Електрическа Обвязочная Машина за 1/2-5/8 инча Полипропилен лямок за домашни любимци, Автоматична Обвязочная Машина, захранван с Батерии за Проверка на Палета

BGN 20.25

Брой продукти
check Налично

2Технически характеристики : Модел : Пакетираща машина JD-13/16 Напрежение : 11. ▶【Благородна структура】Лента машина от електрическата е изработен от стомана с висока якост, алуминий, желязо и пластмаса с висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия. ▶【Характеристики на продукта】Електрическа обвязочная машина се използва за определяне на полипропиленови или ДОМАШНИ-ленти и са подходящи за връзване на преработвателната, логистична и други индустрии. ▶【Спестявания на труда и ефективността на】 Тази обвязочная машина, захранван с батерии, автоматично се стяга лента за заваряване на триене на свариваемых детайли, а след това сваривает им. Натиснете бутона за спускане и натиснете бутона за превключване, когато ще бъде постигнато и опъване на ремъка 3. След забавяне, щракнете върху връзката.Веднага оставете устройството, приварите каишка и нарязани на стърчащи каишка. Повдигнете съответната без каишка на дръжката и издърпайте обвязочную машина надясно от колана. Потопете главата ремък, повдигнете дръжката с дясната си ръка, поставете колана и разхлабете ръкохватката.С помощта на съвременни технологии на производство, тя е здрава и може да се използва в продължение на дълъг период от време.▶【Широк спектър от приложения】 е Подходящ за ДОМАШНИ любимци и полипропиленови ленти с ширина 13-16 мм и с дебелина 0,4-1,2 мм.1v В Време за зареждане : 90 минути (може да се възпроизведе 100-250 фрагменти) Капацитет : 3,0 И Опаковане лента : полипропиленова или ДОМАШНИ любимци. ▶【Може да се зарежда устройство и батерия едновременно】 с помощта на батерия с капацитет 3000 mah, в процеса на зареждане отнема по-малко от 1,5 часа.Полипропиленова лента, пластмасови ивици или крехко опаковка може да се използва за непрекъсната лента 80-200 ленти.

Клиентите също го харесват..