• Ново
XINYU Тежки Куки Бели Висящи Закачалки, Кукички за Кухни, Бани, Спални и Офиси, Пот, Пот, Палта, чанти, Растения (6 опаковки), 4 бр.
zoom_in

XINYU Тежки Куки Бели Висящи Закачалки, Кукички за Кухни, Бани, Спални и Офиси, Пот, Пот, Палта, чанти, Растения (6 опаковки), 4 бр.

BGN 17.65

Брой продукти
check Налично

Препоръчва се оставя за 24 часа, преди да се мотае някакъв предмет, за да се уверите, че продуктът е траен и е фиксиране Предназначена за работа с по-тежки товари, здрав и издържа дълго време.ГЪВКАВОСТ : идеален за окачване на кухненски прибори, кърпи, чанти, облекло, шал, цветя, саксии, градински инструменти, канцеларски материали и инструменти за магазин.Как да деинсталирате : Загрейте го сешоар, а след това бавно свали отстрани, без да остави следи. Приложим за всички видове гладки повърхности, като плочки, мрамор, стъкло, неръждаема стомана, дърво, метал или пластмаса. Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - лесно се поставя и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка. Максимално натоварване : 15 кг.Спестяване на пространство и тази кука е предназначен за съхранение на най-различни предмети - кърпи, престилки, бельо, палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или престилки. достатъчно място за закачане на предмети в коридора, перално помещение, баня и спалня. Да Не се използва при висока температура (не повече от 80 градуса). Преди да инсталирате лепкав куката, моля, уверете се, че повърхността е чиста, суха, без прах и масла, и на първо избършете я подсушете с.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - лесно се поставя и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка.ГЪВКАВОСТ : идеален за окачване на кухненски прибори, кърпи, чанти, облекло, шал, цветя, саксии, градински инструменти, канцеларски материали и инструменти за магазин. брой куки : 6 Размери (В x д x Ш) : 10 см x 6,5 см x 2,6 см Тегло на всеки : 19,6 г Характеристики на всеки : -Те са много практични и преносими, които широко се прилагат в кухнята, в килера, банята, килера, работилница, офис и гараж. Нанесете паста за зъби върху някоя гладка повърхност и плътно стиснете я, за да премахнете всички мехурчета.Предназначена за работа с по-тежки товари, здрав и издържа дълго време. Той е подходящ за всяко помещение, от фоайе и коридори до спални и бани, дори за шкафове или на всяко друго място, когато се изисква допълнително съхранение.

Клиентите също го харесват..