• Ново
JALYKA Въртящи Диспенсер за ориз, Контейнер за ориз, Домакински многозерновая Решетка, Въртящо Ориз, Кофа, Фланец на Резервоара за съхранение на брашно, ориз, Кутия за ?
zoom_in

JALYKA Въртящи Диспенсер за ориз, Контейнер за ориз, Домакински многозерновая Решетка, Въртящо Ориз, Кофа, Фланец на Резервоара за съхранение на брашно, ориз, Кутия за съхранение на ориз (Цвят: зелен, размер: 15,66

BGN 41.37

Брой продукти
check Налично

В същото време изолирайте въздух, за да се гарантира изсушаване на храна ★ 【 Дизайн с въртене на 360 ° 】 : Буре контейнер за ориз може да се върти на 360 °, е модерно и атрактивно, което прави процеса на използване на по-удобен и лесен.В същото време изолирайте въздух, за да се гарантира изсушаване на храна. ● Този контейнер за ориз е добра воздухонепроницаемостью, която може да задържа влага във въздуха и гарантира сухота на зърна.●Поради различно осветление на снимане и на различна резолюция на дисплея има известна разлика в цвета, която зависи от конкретния продукт. ★ 【 Следпродажбено обслужване】 : Ние ви осигуряваме висококачествено сервизно обслужване, независимо от това, какво имате проблем, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим идеалното решение в рамките на 24 часа. ★ 【Прозрачен КОРПУС】 : Този опаковка на зърно е с прозрачен дизайн, която ви дава възможност да видите запаси от зърно по всяко време. ★ 【 Висококачествени материали】 : Органайзер за ориз е изработен от висококачествен полипропилен, РЕТ-материал, който се използва широко за съхранение на храна в кухнята, лесен за почистване, е трайна и може да ви придружи в продължение на много години. ★ 【 Следпродажбено обслужване】 : Ние ви осигуряваме висококачествено сервизно обслужване, независимо от това, какво имате проблем, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим идеалното решение в рамките на 24 часа.На горния капак, се отстранява за по-лесно добавяне на зърна.Чудесно за съхранение на ориз, ядки, фасул, зърнени храни, деликатеси, храна за домашни любимци и много други.Моля, обърнете внимание : ● Този продукт има грешка в 1-3 см от ръчно измерване. ★ 【 Висококачествени материали】 : Органайзер за ориз е изработен от висококачествен полипропилен, РЕТ-материал, който се използва широко за съхранение на храна в кухнята, лесен за почистване, е трайна и може да ви придружи в продължение на много години. ★ 【 Дизайн с 4 отделения】 : Диспенсер за ориз е с дизайн с 4 отделения, в 4 отделения могат да се съхраняват различни храни като ориз, боб, закуски, храни за домашни любимци и т.● Срок на доставка : 15-20 работни дни. Това е най-добрият избор за кухненско за съхранение. Това е най-добрият избор за кухненско за съхранение.

Клиентите също го харесват..