• Ново
ASHILY САМ, Без Пробиване на Клечки за стени, Без Удар Стенни Полици за Съхранение за Домашния офис, Гараж, Комплект панели за спомагателни работи, Набор от инструменти
zoom_in

ASHILY САМ, Без Пробиване на Клечки за стени, Без Удар Стенни Полици за Съхранение за Домашния офис, Гараж, Комплект панели за спомагателни работи, Набор от инструменти, прибори за готвене Стационарната (Сив, S)

BGN 8.61

Брой продукти
check Налично

【Многофункционални Аксесоари】Набор от аксесоари включва 1 тава за съхранение, рафтове за съхранение, кошница за багаж и 5 куки за съхранение, които можете да закупите в съответствие с реалните потребности 【Направи си сам и е безплатна комбинация】 Налични само 6 цвята, 2 размера. 【Широко приложение и голям капацитет】 Стелаж за чинии с дупки САМ може да се използва за съхранение на вещи, така и за декорация на дома. 【Направи си сам и е безплатна комбинация】 Налични само 6 цвята, 2 размера. 【Компактен дизайн】 Освободете площ от пода и плота. 【Многофункционални Аксесоари】Набор от аксесоари включва 1 тава за съхранение, рафтове за съхранение, кошница за багаж и 5 куки за съхранение, които можете да закупите в съответствие с реалните потребности.Той никога не ще бъде ограничен на площ от стената, но осигурява разумна классификационное решение. 【Широко приложение и голям капацитет】 Стелаж за чинии с дупки САМ може да се използва за съхранение на вещи, така и за декорация на дома.Стенен дизайн позволява пълноценно използване на вертикалното пространство, за да направите стаята по-просторна. 【Без пробиване и увреждане на стените на】 Всеки панел се предлага с 4 бесшовными стикери, които позволяват да се инсталира този набор от pegboard на самолет, без да се притеснявате за увреждане на стените.

Клиентите също го харесват..