• Ново
Копринени Дъвка La Paddy, Дъвка за коса от естествена коприна Черница Тутового цветове, Които Завивание и чупливи, Меки Сатенени Дъвка за коса, ленти за гривни, завязан?
zoom_in

Копринени Дъвка La Paddy, Дъвка за коса от естествена коприна Черница Тутового цветове, Които Завивание и чупливи, Меки Сатенени Дъвка за коса, ленти за гривни, завязанных в опашката, Са идеални за жените и подрастващите

BGN 5.66

Брой продукти
check Налично

Всички те ще се радвам да се носят тези гумени ленти за коса от високо качество на косата си или на китката?【100% коприна големи меки копринени дъвка за коса】 са Изработени от 100% супер мек однотонного коприна с луксозен блясък.Леко и здраво задържа косата, осигурявайки много приятен на допир.Също така той поддържа ежедневна употреба, и в същото време, той може да направи така, че косата не пречат на вашите снам през нощта, като всяка нощ приятни сънища.Това помага за намаляване на къдрици до минимум. ?【Подходящи за много случаи】 Отличен както за прически, като криви греди, конские опашки, плитки, пигтейли, держащие косата на нощ и т. ?【ЧУДЕСЕН подарък за нея】 ластикът за коса - хубав подарък за рожден ден или всеки ден за вашите приятели или семейство.Отлични за гъста къдрава и мека тънка коса.Направете своята полагане на косата по-привлекателни с помощта на!. ?【Ластични ленти за коса, без гънки за всички типове коса 】 Един размер подходящ за всички Размер : 3,54 "-9,44" (9-24 см), подходящи за повечето хора и случаи, за всяка дължина коса, дебели или тънки. ?【По-МАЛКО ВРЕДИ на КОСАТА, ПРЕДОТВРАТЯВА ТЯХНАТА КРЕХКОСТ】Съществува ясна разлика в намаляване на увреждане на косата при използване на тези копринени сатен каучук, в сравнение с конвенционалните повязками на главата.

Клиентите също го харесват..