• Ново
Тренировка с кръгла опашка с Кръстни глави за пробиване на зидария за удар Пробиване на отвори в Тухлена блок 6-16 мм, 1 бр. (Цвят: 10x150 mm)
zoom_in

Тренировка с кръгла опашка с Кръстни глави за пробиване на зидария за удар Пробиване на отвори в Тухлена блок 6-16 мм, 1 бр. (Цвят: 10x150 mm)

BGN 16.97

Брой продукти
check Налично

Спецификация : Свредло за дърво/тренировки със заострени връхчета Тренировка с кръгла опашка с кръстни глави за пробиване на зидария за удар, пробиване на отвори в тухлена блок в стената 6-16 мм, 1 бр. Виж втората снимка е за обяснения Характеристики : Материал : 40 Cr и оригинала на yg8c Ръкохватка : СДС plus Съвет : група / 4 режещи инструмента Твърдост на корпуса на свредло : от HRC45 до HRC48 Твърдост волфрамов : HRC89. когато позиционирующее тренировка ще просверлено край до край, моля, изчакайте малко и след това бавно сверлите 3.Съвет : напречни уши / 4 резачки. Опашка : СДС PLUS.Материал : 40 Cr и оригинален YG8 C. по време на работа, ако има някакви отклонения или за отстраняване на стружки, не е идеален, моля, спрете работата и изрежете преди работой4.Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострением. добавяйте вода или охладителна течност при пробивни, за да се удължи срока на експлоатация на сондажни наконечника5. при пробивни не забравяйте правилно да го регистрира, не се движат; под прав ъгъл от 90 ° до дупката 2.Начин на използване : 1.5 Диаметър : 6/8/10/12/14/16 мм Дължина : 110 mm/150 mm се Използва : се определя с кръгла дръжка за предния край на чук в бетон, камък, кирпичному дизайн изпълнява фрези работа, за строителство, инсталиране на водопровод и електричество, декорация на дома, модерни необходими инструменти за домашния майстор.

Клиентите също го харесват..