• Ново
Метална Табела весела Коледа Звъннат по Целия Път Снежен човек Бивол Карирани Кръг Кръгла Метална Лидице Знак Кънтри Коледен Декор Селски Метален Венец Знак за Ве?
zoom_in

Метална Табела весела Коледа Звъннат по Целия Път Снежен човек Бивол Карирани Кръг Кръгла Метална Лидице Знак Кънтри Коледен Декор Селски Метален Венец Знак за Верандата Фермерска къща Декор на стените магазин 9 Инча

BGN 45.81

Брой продукти
check Налично

На тези забавни ретро и стилно лого ще се превърне в идеален подарък за почти всеки поводАктуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Тя може да се поставят на масата или да виси на стената.Моля, обърнете внимание : някои от снимките, изглежда, че имат ефект на ръжда.Лесен за почистване и лесно протирается.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява. ➤ Материал : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране. ➤ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати. ➤ Идеална : на разположение няколко размера. ➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Тенекеджия означения не само представляват стойност за кухня, но и имат художествена красота, която придава харизма и характер на мястото, където те са изложени на показ.Лесен за почистване и лесно протирается.Креативен, договор, модерен дизайн.➤ Материал : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий. Класически тенекеджия надписи - атрактивен и забавен аксесоар за всеки дом или офис. ➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Характеристика : Предварително пробити 2 дупки за по-удобно захващане.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове.Поради осветление, цветове могат да се различават и резултатите се получават няколко неточни.Те са отпечатани, всъщност не са ръждясали.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Идеален подарък : метална лидице знак в стил ретро - забавно и привлекателно за декорация на стените на бара, кафене или у дома.

Клиентите също го харесват..