• Ново
Детска Шапка За Душ, Капачка за Шампоан, Шапка За душ, Шапка От Слънцето, Мека Регулируема Капачка За Защита на главата, Капачката За Шампоан За деца, Аксесоари За Ду?
zoom_in

Детска Шапка За Душ, Капачка за Шампоан, Шапка За душ, Шапка От Слънцето, Мека Регулируема Капачка За Защита на главата, Капачката За Шампоан За деца, Аксесоари За Душ за момичета, за Защита на очите и ушите на детето

BGN 3.86

Брой продукти
check Налично

Размерът може да се регулира в зависимост от обиколката на главата ? ?Технически характеристики Материал : PP, TPE Цвят : розов Форма : короната е Подходящ за : над 6 месеца или обиколката на главата над 38 см/14,96 инча ? ? Пратката съдържа : 1 бр.Регулиране на ключалката-шапки за душ с шампоан за размера на главата на вашето бебе и поставете я в удобно за вашето дете позиция. х капачка за шампоан ? ?Уши внимателно се поставят от вътрешната страна на шапки за душ върху челото на вашето дете.Регулиране на задната част на капсула за шампоан колкото се може по-близо до горлышку, че предната част е висока, а задната - ниски.При този метод на носенето тя няма да падне при зачервяване на лицето и няма да изтече.? ?Детски предпазни шапки за душ предотвратяват попадането на вода, шампоан и пяна в очите, ушите и лицето, както и отлично защитават от слънцезащитни продукти и прически, да си дете може да се насладите на плуване! ? ?Характеристики : √ Регулируеми : Двойно регулиране благодарение на эластичному TPE материал и регулируеми през скута ремням, а максималният регулируем размер е 12 вижте √ Предотвращайте обратното вытекание вода : Край детска шапка за душ може да попречи на обратния вытеканию вода, но тя протича в обратна посока по краищата, така че водата да не попада директно върху очите, ушите, лицето и т.

Клиентите също го харесват..