• Ново
FOMIYES 3 бр. Кръгла Шапка за Коса, Козирка За Детска Баня, Сатен Шапчица, Шапчица За Новородено, Детска Шапка За Сън, Шапка За Сън За Деца, Шапка За Душ, Детски Шапки, Детс?
zoom_in

FOMIYES 3 бр. Кръгла Шапка за Коса, Козирка За Детска Баня, Сатен Шапчица, Шапчица За Новородено, Детска Шапка За Сън, Шапка За Сън За Деца, Шапка За Душ, Детски Шапки, Детска Шапка За Плуване, Проста Шапка За Плуване,

BGN 6.53

Брой продукти
check Налично

-Когато децата пуснато на нашите шапки, на нощувка, на вашата калъфка, не пачкается и може да останат по-дълго детска шапочкой за сънДЕТСКА ШАПКА ЗА ДУШ .ДЕТСКИ НОЩНИ шапки - Увит косата на вашите деца тази шапочкой, вие убережете ги от entanglements, когато се събудиш. САТЕН нощна шапчица - Благодарение на еластична лента нощни шапки, достатъчно са устойчиви за носене на вашите деца и няма да предизвика у тях дискомфорт.Осъществяване Списък 3 х нощни протези Характеристики -Цвят : черен, розов, син еластичен капор за сън-Материал : сатен, еластична тъкан За детски коса -Размер : около 24,00 X24,00 X0,50 см.СПАЛЕН ЧЕПЧИК - това може да бъде не само как, но и за душата, като поддържа косата на детето и го предпазва главата си. ? Той има широк спектър на приложение, то може да бъде шапчица за баня и така нататък. -Можете да използвате нашите чепчики, за да се запази прическата си деца и да ги доведе косата си в ред, когато спите детски чепчики за момичета.ДЕТСКИ НОЩНИ шапки - Увит косата на вашите деца тази шапочкой, вие убережете ги от entanglements, когато се събудиш. САТЕН нощна шапчица - Благодарение на еластична лента нощни шапки, достатъчно са устойчиви за носене на вашите деца и няма да предизвика у тях дискомфорт.РЕГУЛИРУЕМА СПАЛЕН капачка - Изработен от добре подбрани материали и добро качество на изработка, него не е лесно да се носят или да се скъса.ОписаниетовАров Шапки за грижа за косата търсите професионален, но в същото време спальную шапка?Вие търсите удобно, достойно за доверие шапка за сън за децата си?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата многофункционална шапка трябва да отговарят на вашите нужди.

Клиентите също го харесват..