• Ново
Мультяшная Шапчица за Детски Шампоан, Мека Регулируема Шапка за Душ, Детски Накрайник за Душ за Бебета, Деца, Бебе, Kids (Жълт)
zoom_in

Мультяшная Шапчица за Детски Шампоан, Мека Регулируема Шапка за Душ, Детски Накрайник за Душ за Бебета, Деца, Бебе, Kids (Жълт)

BGN 5.22

Брой продукти
check Налично

Избягвайте пряка слънчева светлина и да се съхранява на сухо и проветриво място, на сянкаТой е лек и лесен за употреба и съхранение. 【Лесно почистване】 След употреба измийте детска шапка за душ с вода, и тя ще бъде толкова чиста, както винаги.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Evaопциональный цвят : жълт, син, розово Размери : прибл. 【Мек материал】 Детска шапка за душ е изработена от мек EVA, която е устойчива на стареене, разкъсване и трайна. 【Широко използвани】 детски шапки за душ предотвратяват попадането на шампоан и вода в ушите, очите или устата на бебето, което помага за премахване на риска от страх от вода, ушни инфекции и сухота. 28 * 24 см / 11 * 9,5 инча съдържание на Пакета : 1 * Детска шапка за душ.【Мультяшная шапчица за детски шампоан】 Детска шапка за душ ефективна и удобна шапка за душ позволява на детето да се насладите на приятна вана и може да се използва в продължение на дълго време. 【Регулируем размер на】 На детска шапочке за къпане има регулируема закопчалка, подходящи за обиколка на главата 45-55 см, подходящ за деца : 0-6 години.

Condition:
100% Brand New
Material:
EVA
Optional Color:
Yellow, Blue, Pink
Size:
Approx. 28 * 24cm/11 * 9.5in
Package List:
1 * Baby Shower Cap:

Клиентите също го харесват..