• Ново
DOITOOL Етаж Вратата Стопор Аларма Врата Стопор Аларма Врата Стопор, Врата Стопор, с аларма, Преносим Външен Врата Стопор за Апартаменти, хотела и къщи за Голяма Врата ?
zoom_in

DOITOOL Етаж Вратата Стопор Аларма Врата Стопор Аларма Врата Стопор, Врата Стопор, с аларма, Преносим Външен Врата Стопор за Апартаменти, хотела и къщи за Голяма Врата Стопор Аларма Врата стопор

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Идеален за престой в хотел, в опасни зони, за живот или работа сам батерии dc 9 В (не е включен в комплекта) Настройка : 1.Пратката включва 1 х врата стопор, врата стопор с аларма, преносим външен клиновой врата стопор за апартаменти, хотел и къща. 【3 нива на чувствителност】 : Съществуват високи, средни и ниски нива на регулиране, и чувствителност към натиск може да се регулира в съответствие с различните ситуации.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : ABS Размер : 13,8x4,7x3,8 см/5,42x1,85x1,49 инча - Забележка : Хранене на 1 бр. Регулиране на чувствителността на сензора за вибрации с ниска към висока, както е посочено, в съответствие с вашите нужди.Захранва се от 9-волтова батерия (не е включена в комплекта).Широк спектър на приложение : - Тази аларма спиране врати, отличен за пътувания; - перфектни за спални, хотели, апартаменти, стаи, общежития, входни врати и т. 【Забележка】 : Аларма спиране врати подходящ за вътрешна плъзгаща врата, разликата между шевове на който е 0,6-1,2 инча.С превключвател на аларма може да се използва като аларма за спиране на вратата или на стопора на вратата.Захранва се от 9-волтова батерия (не е включена в комплекта).Дъна, изработени от синтетичен каучук, предохраняющего будилник от приплъзване. (Забележка : Батерията в комплекта не са включени).Когато звукът затихнет или ще изчезне съвсем, замяна на батерия.", тогава тя може да работи. 【Двойна функция】 : на Дъното с вкара гума позволява на вратата да се плъзга. Отворете капака на отделението за батериите в задната страна на блок за сигнализация и поставете батерията В 9 в отделението отделение, преди употреба се уверете, че батерията е поставена правилно. 【3 нива на чувствителност】 : Съществуват високи, средни и ниски нива на регулиране, и чувствителност към натиск може да се регулира в съответствие с различните ситуации. 【Лесна инсталация 】 : Инсталация не се изисква, просто поставете батерията В 9 и насочете бутона на задния панел в положение "ВКЛ.

Клиентите също го харесват..