• Ново
Електрическа Бетономешалка Tandagy, Преносима Машина за смесване на цимент обем 5 куб. Фута с Колела и стойка, Електрически Бетономешалка за семена штукатурного разтв?
zoom_in

Електрическа Бетономешалка Tandagy, Преносима Машина за смесване на цимент обем 5 куб. Фута с Колела и стойка, Електрически Бетономешалка за семена штукатурного разтвор на Мед двигател, Сертифициран Etl

BGN 169.99

Брой продукти
check Налично

【4 за пренос и защита от претоварване】 4 регулируеми предаване осигуряват максимална скорост на въртене до 23 об/мин и подобряват време на работа и стабилностТриъгълен дизайн с 2 гумени колела лесен за движение и паркиране, както и удобно за транспортиране.Бетономешалка голям капацитет, по-подходящи за подобряване на ефективността на работата по смесването.Бетономешалка голям капацитет, по-подходящи за подобряване на ефективността на работата по смесването. 【Лекотата на монтажа】 : Идва с всички хардуера части и ръководство за потребителя, електрическа бетономешалка лесно се монтира. 【Трайни и преносими】Мощен бетономешалка е изработен от неръждаема стомана и са защитени водоустойчива боя, която има по-дълъг живот, отколкото други. 【Достатъчна мощност】бетономешалка Tandagy е оборудван с двигател мощност 1/2 Л. 【Капацитет на барабана】Той е с капацитет на барабана 5 куб. м, голям барабан от 24 инча, врата на барабана 15,7 инча, висок 55 см.Мощност, достатъчно голям, за да осигури храна наклон / завъртане на масата на барабана, го прави по-продуктивни. 【4 за пренос и защита от претоварване】 4 регулируеми предаване осигуряват максимална скорост на въртене до 23 об/мин и подобряват време на работа и стабилност. 【Лекотата на монтажа】 : Идва с всички хардуера части и ръководство за потребителя, електрическа бетономешалка лесно се монтира.Триъгълен дизайн с 2 гумени колела лесен за движение и паркиране, както и удобно за транспортиране. 【Трайни и преносими】Мощен бетономешалка е изработен от неръждаема стомана и са защитени водоустойчива боя, която има по-дълъг живот, отколкото други.

Клиентите също го харесват..