• Ново
Бетономешалка, Ръчна Електрическа Бетономешалка мощност 2100 W 110, Преносима Растворосмесительная машина с 6 Регулируеми Скорости, Грязесмесилка за Смесване на Мръс?
zoom_in

Бетономешалка, Ръчна Електрическа Бетономешалка мощност 2100 W 110, Преносима Растворосмесительная машина с 6 Регулируеми Скорости, Грязесмесилка за Смесване на Мръсотия, Цимент, хоросан, Боя, Фуражи

BGN 41.30

Брой продукти
check Налично

【Ергономична дръжка и регулируема скорост на】 -Дизайн с две дръжки осигурява удобен захват и по-добре намалява вибрациите 【Външен дизайн на притежателя на въглища четки】-Напълно меден притежателя на въглища четки с външна конструкция, която позволява лесно и бързо да замени въглеродни четки и опростяване на поддръжката. 【Предпоставка включва】 -1 х Бетономешалка, 1 х Вал миксер за варов разтвор, 1 х Спиральное острието, 1 х Ръководство за експлоатация..Благодарение на 6 регулируеми нива на скорост бетономешалка може лесно да се поддържа различна скорост на смесване за широк спектър от материали..Бетономешалка с мощен медна двигател с мощност 2100 W, 110 0-930 об/мин, осигурява стабилна изходна мощност, достатъчна за смесване на най-гъсти смеси.Скорост от 270 до930 об/мин, като се разбърква ефективно, единни, дребни. 【Ергономична дръжка и регулируема скорост на】 -Дизайн с две дръжки осигурява удобен захват и по-добре намалява вибрациите. 1 x Ръководство за експлоатация. - Професионален за бои, цимент и строителни разтвори. 1 x Спиральное нож. - 6 степени на комплекта с дизайн на палеца, позволява да се избегне пръскане по време на стартиране. 1 х Бетономешалка. 【Външен дизайн на притежателя на въглища четки】-Напълно меден притежателя на въглища четки с външна конструкция, която позволява лесно и бързо да замени въглеродни четки и опростяване на поддръжката. 【6 регулируеми степени】-Благодарение на винт лопатке машина ефективно и внимателно перемешивает, което значително спестява време и предпазва от пръски разтвор навсякъде. 【6 регулируеми степени】-Благодарение на винт лопатке машина ефективно и внимателно перемешивает, което значително спестява време и предпазва от пръски разтвор навсякъде. - Той е идеален за домашно потребители и професионалисти. 【Мощен мед двигател】 Бетономешалка с мощен медна двигател с мощност 2100 W, напрежение 110 0-930 об/мин, осигурява стабилна изходна мощност, достатъчно мощна, за смесване на най-гъсти смеси, подходящи за смесване с блажна боя, на цимент, на суровини, смоли, печатни мастила, тонкослойного замазки, мазилки, подвързване и други течности среден вискозитет.Благодарение на 6 регулируеми нива на скорост бетономешалка може лесно да се поддържа различна скорост на смесване за широк спектър от материали..

Клиентите също го харесват..