• Ново
Смесители за строителни разтвори SEWACC 4 бр. и Кал Extra За Фугиране на Фуги с размер на отворите Лопата, Инструмент за поставяне на палета, циментовата глава, а-ла-карт д?
zoom_in

Смесители за строителни разтвори SEWACC 4 бр. и Кал Extra За Фугиране на Фуги с размер на отворите Лопата, Инструмент за поставяне на палета, циментовата глава, а-ла-карт детайли за Гипсокартон, Ел. Ковшовые Пръти,

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Това е проект "Направи си сам", занаяти и мастер клас по приготвяне на сместа от цимент барабани за цимент миксер Позволява на потребителя да се смесват боя или всичко, което е необходимо за смесване, направо в банката или кофа. - Професионален и практичен дизайн, красив външен вид, лесен за переноске и използване, подходящ за широк спектър от приложения смесителна глава.МИКСЕР ЗА смесване на сухото строителство - скъп и лесен за използване.Това е проект "Направи си сам", занаяти и мастер клас по приготвяне на сместа от цимент.Электродрели с шестоъгълни глави, пръчици за разбъркване - добра твърдост, лесно се деформира, проста конструкция, дизайн, полезен и практичен, а също така и здрава.МИКСЕР за БОИ за сухото строителство - Добра твърдост, трудно е деформиран, с проста конструкция, полезна, практическа и здрава.Стоманена бетономешалка По-здрава и лесна за експлоатация.В комплекта са включени 4 x смесительных прът Характеристики -Може да се използва за смесване на бои, епоксидни смоли, гипс, също може да се използва за смесване на малки парчета хоросан.Электродрели с шестоъгълни глави, пръчици за разбъркване - добра твърдост, лесно се деформира, проста конструкция, дизайн, полезен и практичен, а също така и здрава. - Смесител за бормашини различна устойчивост, не е лесно ръжда, а растворосмеситель с шестоъгълни глави е добра производителност.Описание на продукта Циментов химически разтвор, хранително настилки, латекс и циментова смес.Смесител за разтвор за гипсокартон е Изработена от високо устойчив материал от висок клас, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. -Размер : Около 49,00 X12,00 X12,00 см /19,26 X4,72 X4 Части за електрически инструменти. -Цвят : както е показано на фигура Растворосмеситель - Добър помощник, който ще ви помогне да се смесва малко строителна течност и да работят без чужда помощ с цементным растворосмесителем.

Клиентите също го харесват..