• Ново
Украса за парти с Лимон, за да проверите за Тематични партита с Лимонада, Банер честит Рожден Ден, Topper за Лимонадного Торта, Розово-Жълти Латексови Балони за Лятна П?
zoom_in

Украса за парти с Лимон, за да проверите за Тематични партита с Лимонада, Банер честит Рожден Ден, Topper за Лимонадного Торта, Розово-Жълти Латексови Балони за Лятна Парти по случай рождения Ден с Лимонада

BGN 9.49

Брой продукти
check Налично

Нашият комплект за рожден ден lemon ще се превърне в хит на партито, и той също ще се радвате на семейството си и на клиентите топперы за лимонадных кексчета; 15 бр.Всички те могат да бъдат повторно използвани по няколко пъти. розови латексови балони; 15 бр. жълти латексови балони.Те са лесни за употреба и могат да бъдат окачени навсякъде по ваш избор на открито или в закрити помещения. ?【Високо качество】 Лимонадный банер и лимонена венец, изработени от здрав картон премиум клас и може да се използва няколко пъти.Няма diy не се изисква. ? 【Лесно подвешивается】 МОНТАЖ не се изисква. topper за лимонадного торта; 10 бр. лимонадная тематична венец; 1 бр.Украса за парти с лимон трябва да бъдат лесни за употреба, ето защо сме се погрижили за това за вас. лимонадный банер честит рожден ден; 1 бр. ? 【Розови и жълти украса за партита】 топперы за кифли с лимонадной тематика, изработени от висококачествен картон с пайети. 30шт латексови балони могат да бъдат запълнени с хелий или за въздух и ще добави повече забавление на вашето парти.Насладете се на времето, проведени със собствените си ръце, за да създадете своя уникална парти!. ?【Широк спектър от приложения】 Абсолютно идеален за декорация рожден ден лимонена, лятна, плодов, свързани с темата.

Клиентите също го харесват..