• Ново
Комплект твърди метли и совков RAZZUM, се върти Метлата и Лъжичка, Сгъване, Набиране, Лъжичка с дълга дръжка, Разтегателен Набор, Лъжичка прах и Метла, Комбинираната Ме?
zoom_in

Комплект твърди метли и совков RAZZUM, се върти Метлата и Лъжичка, Сгъване, Набиране, Лъжичка с дълга дръжка, Разтегателен Набор, Лъжичка прах и Метла, Комбинираната Метли и лъжички за прах

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услугиАко търсите някакъв лесен начин за почистване на офиса, дома, на кухнята, на открито и на закрито, нашите Лъжичка и метли - добра и обмислен избор.Сгъваема : Капаче за метлата може да бъде разглобена, за да заема възможно по-малко място. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влязат в този магазин, ще има много продукти за вашата помощ. С изключение на стоки, различни от стоките, както е показано на снимката на продукта.Пакетът включва : 1 Метла + 1 Лъжичка за боклук.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж 2. Име на продукта : Broomhint : 1.Спестяване на пространство : Метла привързана към sovku за събиране на отпадъци в изправено положение и може да бъде изтеглена, за да заема възможно по-малко място, когато се движат. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Лъжичка за боклук е оборудван с заключващ механизъм в отворено положение за лесно изпразване и сгъване, както лъжичка се върти. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Клиентите също го харесват..