• Ново
TOYANDONA 4 бр. Заключване за Хладилник, Защитени от деца, Брави за Шкафове, Битови Детски Брави, Заключване за кутия, Система за Заключване на вратите за кабинет, Защита ?
zoom_in

TOYANDONA 4 бр. Заключване за Хладилник, Защитени от деца, Брави за Шкафове, Битови Детски Брави, Заключване за кутия, Система за Заключване на вратите за кабинет, Защита от тесни точки, Полипропиленова Самоклеющаяся

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

-Материал : ABS, PP брави за хладилници, за деца -Лесна за използване, просто плъзнете ключа, натиснете бутона, ленти ще падне, след това можете да отворите брави, шкафовеБрави за детски шкафове : В детски предпазни замъци използва лепило с голям размер, те са издръжливи и не се поддават лесно отваливанию. -Браво на кабинета гъвкави и регулируеми, каишка може да е затегнат около всяко защитно заключване на гардероба.ключалки кабинета за proofer продукти за деца, Тя е изработена с отлична изработка и има разумен конструктивен дизайн.заключване за врати на хладилника Е много практично защитно устройство, което ще стане ваш добър избор сред замъци на сигурността. Информация за стоки, Брави за детски кутии този продукт е защитен замък, изработен от лек и устойчив материал, лек и издръжлив, те могат да се ползват с доверие.Осъществяване Списък 4 x брави за хладилника Характеристики -Цвят : както е показано на брави за детски кабинет -Размер : 22,00 X4,00 X0,80 см / 8,65 X1,57 X0 брави за фурната.заключване за защита на хладилника от деца предпазва бебешките пръсти от тесни точки.Ключалки на фурната : Благодарение на дизайн за отваряне и разглобяване на ключа за заключване не може да бъде повреден, дори ако ще останете няколко пъти.Стълбовете за вратите на хладилника на Автобуса : прислужници на предпазен колан за деца Ключалки кабинета гъвкави и регулируеми, колан може да е моралното всички ъгли.

Клиентите също го харесват..