• Ново
zxb-shop Здрава чанта за гореща вода, бутилки за гореща вода с обем 2000 ml, голяма Вязаная чанта за топла вода, Топла, защитени От студа, водене жив топлина, Бутилка за горе?
zoom_in

zxb-shop Здрава чанта за гореща вода, бутилки за гореща вода с обем 2000 ml, голяма Вязаная чанта за топла вода, Топла, защитени От студа, водене жив топлина, Бутилка за гореща вода, Изпълнен с вода бутилка за гореща

BGN 6.02

Брой продукти
check Налично

ПОЛЕЗЕН ПОМОЩНИК - Класически дизайн на този класически за домашно средствоИме на продукта : бутилка за гореща вода е с инжекционно впръскване на вода 1.За облекчаване на болката, врата и раменете, Нагряване на краката, при менструални спазми, при топла и студена терапия.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, приемете 2.КЪДЕ се ИЗПОЛЗВА : в студено време - Успокоява болките, свързани със спортни травми, менструальными крампи, артрит и разтягане на мускулите - Дайте допълнителна топлина навсякъде, където е нужно : в колата, по време на къмпинг или пътуване. Размер : около 31 * 20 см/12,20 *7,87 инча Пример : 1. Тегло : около 57 г3.В допълнение към традиционната топла терапия, тя също може да се използва като студен компрес за деца с висока температура или за намаляване на отока при незначителни травми.ПОЛЕЗЕН ПОМОЩНИК - класически дизайн на този класически ястия. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.ЧУДЕСЕН ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ - идеалният подарък за рожден ден или празник за приятелите и семейството си, който е подходящ, за да се създаде комфорт през нощта или за бързо облекчаване на болката. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Материал : Акрил И 2.ОТЛИЧЕН за ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКАТА, ТОПЛА и СТУДЕНА ТЕРАПИЯ - електрическа възглавничка може да се използва самостоятелно като средство за ломоты в ставите и спортни травми. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Клиентите също го харесват..