• Ново
Скоба за стелажи за тръби DOITOOL Скоба За стелажи за тръби Скоба за стелажи за тръби Регулируеми, Фиксирана Лента с Каишка За Фиксиране на Катетъра Колана за краката, ?
zoom_in

Скоба за стелажи за тръби DOITOOL Скоба За стелажи за тръби Скоба за стелажи за тръби Регулируеми, Фиксирана Лента с Каишка За Фиксиране на Катетъра Колана за краката, за Катетър Регулируема Поставка Регулируем Държач

BGN 8.62

Брой продукти
check Налично

- Размер : 64x5 виж Опаковката включва 2 x блокиране на каишкаТънка работа, лесен за подмяна и използване. - Те са леки и малки, им е лесно да се съхранява, и те не заемат твърде много място.Те са леки и малки, им е лесно да се съхранява, и те не заемат твърде много място. - На крак колани могат да се стабилизира катетър, без да ограничава движението на пациента. и на ниска цена.Изработен от висококачествени материали, траен и мек, можете да го използвате с лекота. - Регулира с помощта на лепило етикети, подходящи за повечето хора, е много удобно в чорап.Те са леки и малки, им е лесно да се съхранява, и те не заемат твърде много място.Се регулира с помощта на лепило етикети, подходящи за повечето хора, е много удобно в чорап.Описание на Даден предмет представлява каишка за катетър, предназначени за определяне на катетър. - Изящна изработка, лесна замяна и употреба.Foot колан стабилизира катетър, без да ограничава движението на пациента.Се регулира с помощта на лепило етикети, подходящи за повечето хора, е много удобно в чорап. - Размер : около 64,00 X5,00 X0,30 см / 25,15 X1,97 X0,12 инча. - Материал : Полиестер.Устройства за поставяне на катетър и петлевые клапи осигуряват надеждно поставяне и удобни за кацане.

Клиентите също го харесват..