• Ново
CONFIDENCE ЗАНАЯТЧИЙСКА 20pcs Полироль за депилация на автомобила Восъчен Пяна Гъба Апликатор Подложки 10 см Жълта Гъба За почистване на Нетната Миене Специално за профес?
zoom_in

CONFIDENCE ЗАНАЯТЧИЙСКА 20pcs Полироль за депилация на автомобила Восъчен Пяна Гъба Апликатор Подложки 10 см Жълта Гъба За почистване на Нетната Миене Специално за професионални Аксесоари за кола Инструменти за почистване

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

20pcs Автомобили Восъчен полироль Восъчен пяна Гъба Апликатор подложки 10 см Жълта Гъба За почистване на Нетната Миене Инструмент за измиване на автомобила Спецификация : Име на продукта : Автомобили кръгла гъба за полиране на кола маска с висока плътност Размер : 10 * 10 * 2 см Тегло : 4 гр / бр Можете да използвате и двете страни на гъба. Здрава, една гъба може да се измие и вощить колата до 8 пъти. Изработен е от висококачествена гъба. Цвят : черен / жълт. Подходящ за употреба с маска, полиролью, шиномонтажом, тапицерия на салона и т. Също така има много приложения, освен обяснения на автомобила. Мека, лесно моющаяся и без трохи. Идеален за почистване / детайлност на автомобила.

Product name:
Car High Density Round Waxing Polish Foam Sponge
Size:
10*10*2cm
Weight:
4g/pc
Color:
Black/Yellow

Клиентите също го харесват..