• Ново
Подаръци на 25-годишна годишнина от преследването, Втулки за Портфейла с Надпис, пощенска Картичка в 25-та годишнина, пощенска Картичка в 25-годишната си годишнина, Св?
zoom_in

Подаръци на 25-годишна годишнина от преследването, Втулки за Портфейла с Надпис, пощенска Картичка в 25-та годишнина, пощенска Картичка в 25-годишната си годишнина, Сватба, Подарък за Съпруга, съпругата, Го, Я, Подаръци

BGN 21.96

Брой продукти
check Налично

Размер : 55* 86 мм (2,17 * 3,39 инча); перфектно се побира в чантата сиВ края на краищата, г-н и г-жа имали възходи и падения, така че е съвсем логично, че подарък отговаря на чувствата.Това е идеалният начин да покажете на любимия човек колко много те е грижа.Технически спецификации : Цвят : покажи като на снимката Материал : Неръждаема стомана Размер : 55*86 мм (2,17*3,39 инча) Пакетът включва : 1x пощенска Картичка в 25-та годишнина 1x Velvet подаръчен пакет, Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Не ви трябва нищо да казвам, но това вече е всичко.Не согнется!Защото това е подарък в чест на дълъг и успешен брак. Подаръци на 25-тата годишнина от сватбата за двойки : Празнувайте любовта специални картички на 25-тата годишнина от сватбата.За поставяне на чантата са гравирани най-съкровените думи, които искаш да кажеш на мъжа си или на жена си. Размер : 55* 86 мм (2,17 * 3,39 инча); перфектно се побира в чантата си.Мини любовна бележка : 25-та годишнина, 300 месеца на ЛЮБОВТА, 1300 седмици БЛАЖЕНСТВО, 9125 дни ВЯРНОСТ, 219000 часа БЛАГОСЛОВИИ, 13140000 минути се СМЕЕ, 788400000 секунди за ПРИЯТЕЛСТВО.Обичах Те Тогава, обичам Те и досега, Винаги Съм Обичал и Винаги Ще те обичам.Обичах Те Тогава, обичам Те и досега, Винаги Съм Обичал и Винаги Ще те обичам. Подарък за 25-тата годишнина от сватбата : Опаковани в безплатен подарък пакет, вечните романтични подаръци за годишнина от сватбата, красиви и готови за дарению. Подарък за 25-тата годишнина от сватбата : Опаковани в безплатен подарък пакет, вечните романтични подаръци за годишнина от сватбата, красиви и готови за дарению. Подарък картичка на 25-та годишнина ще се Превърне в уникална и хубав подарък за щастливата двойка, родители или приятели, празднующих 25-тата годишнина от сватбата.Не ви трябва нищо да казвам, но това вече е всичко. пощенска картичка до 25-годишнината на : Поставяне в портфейл изработен от качествена неръждаема стомана, която е различна здравина, дебелина и тегло. пощенска картичка до 25-годишнината на : Поставяне в портфейл изработен от качествена неръждаема стомана, която е различна здравина, дебелина и тегло.Сребърни подаръци за годишнината, за мъжа : Ние вярваме, че подаръци на 25-та годишнина на съпруг или съпруга, трябва да са направени така, че да издържат на разстоянието.

Клиентите също го харесват..