• Ново
Закачалка за дрехи WSSBK Черни Въртящи се Закачалки За дрехи Стенни Закачалка За Сушене на Алуминиева Организация дрехи (Цвят: черен)
zoom_in

Закачалка за дрехи WSSBK Черни Въртящи се Закачалки За дрехи Стенни Закачалка За Сушене на Алуминиева Организация дрехи (Цвят: черен)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Измервания са направени ръчно, така че може да има грешка в рамките на 1-2 см или 1-5 гЛесен за използване Красиво и чисто правилното съхраняване, спестяване на пространство.Сгъваема конструкция се сгъва, когато не се използва, помага за спестяване на място.Материал : космически алуминий. Размерът се основава на действителни измерения.Здрав материал : hang дребни неща в ежедневието за по-голям за съхранение.Ние можем да увеличите изображенията, просто е по-добре да се покаже информация.Здрав материал : hang малки предмети в ежедневието за по-голям за съхранение., Цвят : черен/бял Тегло : 230 Наименование : Закачалка за дрехи Материал : космически алуминий Място на употреба : Air conditioning, bathroom / балкон Сгъваем дизайн се сгъва, когато не се използва, помага за спестяване на място.Подходящ за всекидневна, тераса, баня, кухня и т. Предпоставка включва : 1 бр.Подходящ за всекидневна, тераса, баня, кухня и т. * Сушилня Забележки : 1. Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че снимките ще изглеждат по малко по-различен начин, това не показва някакви проблеми с качеството на продукта.

Клиентите също го харесват..