• Ново
Реколта Етикети за Scrapbooking в Рамка, 80 броя, Ретро Декоративни Стикери за домашни ЛЮБИМЦИ, за боклук, Холни Аксесоари, за кино, за Украса на Кино, Плакат на Фестивала, Р?
zoom_in

Реколта Етикети за Scrapbooking в Рамка, 80 броя, Ретро Декоративни Стикери за домашни ЛЮБИМЦИ, за боклук, Холни Аксесоари, за кино, за Украса на Кино, Плакат на Фестивала, Ретро-Изкуство, Занаяти (SetA)

BGN 5.99

Брой продукти
check Налично

Отпечатани фигура много ясен и не избледнява 【Чудесно за отдих и забавление】-От тях може да се направи внимателен подаръци за любителите на списания, хитър приятели, студенти за годишнина, рожден ден и празници и т. 【Удобен почерк】-Не се притеснявайте за вытекании мастило, ретро-етикети са изработени от висококачествени ДОМАШНИ любимци, което ги прави издръжливи и водоустойчиви.Този комплект стикери в селски стил, със сигурност ще разкрасяване на всеки проект!. 【Украса теми филм】- Тази прозрачна стикер за рамката на филма - забавно украса за снимки, което е идеално за ежедневников и специални списания, художествени списания, колажи, декупажа, scrapbooking, проектанти бижута, смесени на изкуството, производство на хартия, стари бележници, луксозни опаковки, картички, ръчно изработени, на древни карти, подарък birk, декориране на дома, состаренных сертификати, кутии и опаковки, состаренных писма, средновековни сватбени покани и още много други. 【Добра ретро дизайн】 - Изработени от висококачествени специално PET материал, тези 80 парчета ненужни списания аксесоари за scrapbooking изглеждат точно като истински реколта книгата на страницата, което ги прави идеални за украса на вашия вестник.С него лесно се справят деца и възрастни.【Че ще получите】- Тази ретро-фотопленка Paper Memo Se включва 40 шаблони по 2 броя на всеки, само 80 бр.Вие ще намерите тези ] удобни за работа поради малкия им тегло на хартията.Този комплект стикери в селски стил, със сигурност ще разкрасяване на всеки проект!. 【Че ще получите】- Тази ретро-фотопленка Paper Memo Se включва 40 шаблони по 2 броя на всеки, само 80 бр.Вие ще намерите тези ] удобни за работа поради малкия им тегло на хартията. Приложение за дневник, албум, бутилки, чаши, писма, бележник, списък, луксозни кутии, scrapbooking, и така нататък.Отпечатани фигура много ясен и не избледнява. на Тези бележки е достатъчно, за да завърши своя проект "Направи си сам". на Тези бележки е достатъчно, за да завърши своя проект "Направи си сам".

Клиентите също го харесват..