• Ново
BESPORTBLE 3 бр. Метални Коледни Звънци, Вратите Висящи Украшения, Селски Железни Междузвездни Камбанка с Бор, Бери, Реколта Врата копчето, Висящи Украшения за Елхи, Укра?
zoom_in

BESPORTBLE 3 бр. Метални Коледни Звънци, Вратите Висящи Украшения, Селски Железни Междузвездни Камбанка с Бор, Бери, Реколта Врата копчето, Висящи Украшения за Елхи, Украса Отвора на вратата

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Творческа обстановка за украса на коледната елха, камина, врати, стени, прозорци или дайте го на семейството си и на приятелите си като подаръкДръж ги в магазин, в градина, на коледното коледната елха, за да се създаде по-празнична атмосфера.Те са подходящи за повечето фестивали и партита, като на коледно парти, сватба и т.нещо чудесно за коледната украса, цялостно коледни чувства. 50 см / на Декоративна камбанка Декор коледен Медальон Окачен звънец Украса под формата на колокольчика Предпоставка включва 3 x коледни колокольчика Окачване. Качествени материали, здрави и леки, им е трудно да се носят, допринасят за по-продължително използване. нещо чудесно за коледната украса, цялостно коледни усещания.Това ще е веселие и радост в празник!Характеристики - Цвят : както е показано /- Материал : желязо, коноп въже / с Размер : 17.Те са подходящи за повечето фестивали и партита, като на коледно парти, сватба и т. Качествени материали, здрави и леки, им е трудно да се носят, те допринасят за по-продължително използване.Дръж ги в магазин, в градина, на коледното коледната елха, за да се създаде по-празнична атмосфера.Описание на Този декоративен коледен висулка ще се превърне в уникално допълнение към вашата коледното парти.

Клиентите също го харесват..