• Ново
26 Цветна Течна Червило, Устойчиви Хидратиращ Водоустойчив Течна червило 3 мл за увеличаване обема на устните (R, един размер)
zoom_in

26 Цветна Течна Червило, Устойчиви Хидратиращ Водоустойчив Течна червило 3 мл за увеличаване обема на устните (R, един размер)

BGN 1.66

Брой продукти
check Налично

А Когато Пие, Цвят Няма да бъдат предоставяни поради Високото Си ПокритиеПрепоръчва се да се нанесе Балсам за устни Преди да се използва, за да се избегне дискомфорт на устните си. Лесно е нарисувана без избледняване, има добра адгезией и може да запази ярки цветове в продължение на дълго време.ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : Нашият набор от червила, лесни за пренасяне, вие можете по всяко време да смениш цвета на друг, който ви харесва. Многоцветен вариант, по желание, да имате една красота, която искате.На всяко място, за Да Покаже на Хората, Друга Красота. 26 Цветна Течна червило, Устойчиви Хидратиращ Водоустойчив течна червило 3 мл за по-пълни Губ1.Можете да го носите със себе си и полиране на Вашия грим по всяко време.Водоустойчив, определени за устни С незалепващо покритие : В нашия набор блесков за устни е много водоустойчива и антипригарная чаша, не избледняват, ефект кадифена повърхност на мъгла, което може да се задържи дълго време. Лек грим червило червило може да отговори на вашите нужди по всяко време и да ви направи център на вниманието на тълпата. Лесен за носене, лесен размер, много удобно у дома или на път. Не выцветающая червило, която може да се държа целия ден, след пълно изсъхване.Запазете красотата в продължение на целия ден.Чаша с незалепващо покритие, не избледнява. Когато сте в състояние да получите желаните растушеванные линия на устните, не се отнасят масло3.

Клиентите също го харесват..