• Ново
Купи за паста ZWERITOO в рамки, Суповые чаши - Комплект от 4 чинии за тестени изделия, Порцеланови Купички за тестени изделия, Плитки Купички за кухня, Определени бели чи?
zoom_in

Купи за паста ZWERITOO в рамки, Суповые чаши - Комплект от 4 чинии за тестени изделия, Порцеланови Купички за тестени изделия, Плитки Купички за кухня, Определени бели чинии и мисок в рамки, Сейф за микровълнова печка,

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Капацитет : 10 унции при нормален капацитет; 20 грама при максималния си капацитетПодарък за деня на благодарността или Коледа също е добър избор. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] След вечеря се поставя в миялна машина, и готово. [Нашето обещание] да го Върна със 100% връщане в рамките на 30 дни без да посочва причини.[УНИКАЛЕН СТИЛ] Тези ястия са уникални и изглежда красиво, идеално допълващ вашия бяла маса за хранене, сервиз. [ГЪВКАВОСТ] Те са идеални за приготвяне на паста, супи, десерти, сладолед, зърнени храни и много други, можете да ги използвате както за официални вечери, така и за ежедневни ястия.Освен това, леко извита страни ще попречи на храна от обриви и не ще даде на ръцете да се изгорите.Те са лесни за почистване в съдомиялна машина и да се съхраняват плоски, така че да не заемат място в гардероба.Ние ще осигурим 24-часово предпродажное и следпродажбено обслужване. [ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ] ги Купили като housewarming, булчински душ, подарък за годишнина, за вашите приятели, семейства.Класически елегантни бели маруля чинии се съчетават с всякакъв интериор и атмосфера по всяко време на годината.Диаметър : 8,8 инча с джанта.НАПЪЛНО ОСВОБОДИ РЪЦЕТЕ СИ.

Клиентите също го харесват..