• Ново
Коледен Венец DIYFLORU 20 Инча, Изкуствени Коледни Венци за входната врата Коледен Венец от Лозови насаждения с Борови Игли, Борови Шишками и Червени Плодове за Дома, Ко?
zoom_in

Коледен Венец DIYFLORU 20 Инча, Изкуствени Коледни Венци за входната врата Коледен Венец от Лозови насаждения с Борови Игли, Борови Шишками и Червени Плодове за Дома, Коледа Зимни Декорации

BGN 14.73

Брой продукти
check Налично

Той е пълен с коледни елементи и може да донесе в дома ви много по-празнична атмосфераПредназначен за Коледа : Венец върху здрава основа от лоза е украсена с борови игли, борови шишками, букети от червени плодове, зелени листа от евкалипт.Така че, ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим навреме и ще ви предложи задоволително решение.Няма нужда от специално почистване и поддръжка, той ще красят вашия дом през цялата година. Това е выразит вашето гостоприемство на своите гости и ще даде своя дом повече празничност.Високо качество : Този атрактивен венец изработен нашите професионалисти от трайни и висококачествени материали.Предназначен за Коледа : Венец върху здрава основа от лоза е украсена с борови игли, борови шишками, букети от червени плодове, зелени листа от евкалипт. -Отлично допълнение за вътрешни и външни облицовки. Забележка : Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, ние не само предоставяме качествени продукти, но и да гарантираме задоволително обслужване. Това е выразит вашето гостоприемство на своите гости и ще даде своя дом повече празничност.Няма нужда от специално почистване и поддръжка, той ще красят вашия дом през цялата година.Пълен и реалистичен. Размер : Външен диаметър около 20 инча/50 см, а на вътрешния диаметър около 10 см/ 25 см Моля, распушите венец, за да си най-добрия размер и външен вид след разопаковане.Ако се използва на открито, моля, задължително дръж го под капака. -Хубав подарък за вашето семейство, приятели, съседи.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Клиентите също го харесват..