• Ново
NHOSS Мед се Грижи За Кожата на Лицето, Очите техники на граничната точка Гледна Акупунктура Дръжка Рефлексология Масаж Инструмент Спа Стимулант Acupoint Масажор Драги М
zoom_in

NHOSS Мед се Грижи За Кожата на Лицето, Очите техники на граничната точка Гледна Акупунктура Дръжка Рефлексология Масаж Инструмент Спа Стимулант Acupoint Масажор Драги Меридиан 1 бр.

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

3Няма две еднакви расчесок. След скрабирующего масаж, изпийте чаша гореща вода, за да компенсира консумацията на течности от организма, стимулира обмяната на веществата и ускоряване на отделянето на метаболити. На талията, корема и глезена на бременната жена не може да се изгребе. Отпуснете кожата си.Ексфолианти и Процедури за грижа за тялото. Помага в лимфодренаже. медна масажът дръжка с дължина около 16,5 см Забележка : 1.Предимства на скрабирующего масажор : .Съвет : това ръчно полиран дърво създава модели и цветове. Не мийте със студена вода в продължение на половин час, след премахване на гуа ша. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Ексфолианти и средства за грижа за тялото, дръжка за акупунктура граничната точка за лице и очи, инструмент за рефлексологического масаж, Спа-стимулант, Масажор за акупунктурните точки, Драга, Меридиан, 1 бр. Име : Дръжка за грубо точка в Процеса на производство : ръчно публикуване Приложими части : глава, гръб, крайници Приложими хора : идеален както за мъже, така и за женщинупаковка включва : 1 бр. В соскобленной област, ако върху кожата има язва, увреждане, възпаление, повишена чувствителност на кожата, соскабливать непрактично.

Клиентите също го харесват..