• Ново
Yardwe Террариумный Диспенсер за Салфетки, Пластмасови Контейнери 2 елемента Прозрачен Органайзер за памучни тампони калъф за клечки за зъби за употреба за памучни т?
zoom_in

Yardwe Террариумный Диспенсер за Салфетки, Пластмасови Контейнери 2 елемента Прозрачен Органайзер за памучни тампони калъф за клечки за зъби за употреба за памучни тампони Титуляр за тампони Диспенсер за акрилни Салфетки,

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

ТИТУЛЯР памук дискове ЗА ГРИМ : Този изискан пластмасова кутия за памучни дискове е малък, но в него се поберат много памучни дискове - дизайн го прави красив домашен интериор. - Лесна работа, е удобно да се взема на клечка за зъби, което прави живота ви по-лесно. - Размер : около 15,50 X8,00 X8,00 см/6,09 X3,14 X3,14 инча - Цвят : черен - Продуктът може да се използва за съхранение на аксесоари за грим и козметика, практичен за употреба. - Материал : Пластмаса.Тя може да се използва като кутия за съхранение на памук дискове, клечки за зъби и дребни всячины.Подходящ за съхранение на памук за отстраняване на грим, памучни тампони и други предмети.Пластмасов материал, лесен за използване. отличен за настаняване в шкафчето в банята или на маса.ТИТУЛЯР памук дискове ЗА ГРИМ : Този изискан пластмасова кутия за памучни дискове е малък, но в него се поберат много памучни дискове., Прозрачен държач за клечки за зъби : изработен е от пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба., Прозрачен държач за клечки за зъби : изработен е от пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Този изискан пластмасова кутия за памучни дискове малка, но в нея се поберат много памучни дискове.ТИТУЛЯР ПАМУК ДИСКОВЕ : Тази кутия за клечки за зъби е много практичен, подходящ за съхранение на клечки за зъби, памучни тампони и др Предпоставка включва 2 x кутии за съхранение Характеристики - Компактен размер и практичен дизайн, удобен и за кухня и за домашна употреба.

Клиентите също го харесват..