• Ново
innewgogo Ананас 2 Опаковки Памучен Тампон Държач за Топки Органайзер Опаковка Пластмасова Туба за Баня с Капаци Памучен тампон Държач за топки Тоалетка Органайзер за ?
zoom_in

innewgogo Ананас 2 Опаковки Памучен Тампон Държач за Топки Органайзер Опаковка Пластмасова Туба за Баня с Капаци Памучен тампон Държач за топки Тоалетка Органайзер за Съхранение на Аксесоари за Коса

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

н【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне. Пратката включва -Избор на 1 : две опаковки.Покрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая. Идеален дом декор : - Дръжте нещата са организирани. Възможност за избор 2 : Четири опаковки.Може да поеме отговорност за собственото си място и продължи да следи всички свои неща. Идеалното място за съхранение на памучен тампон, памучни топки, зъби, тампон, соли за вана, гумени ленти за коса, четка за грим, козметични яйца, четката за лице, моливи, бонбони, дръжки, захващане и т. Топло обслужване : Ако нещо не е наред с вашите пластмасови банки, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!., подходящ за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също така е подходящ за кухня или офис. Покрива на 100% плътно към банки, защита от прах и лесно се отварят и затварят.Това не само ви помага лесно да намерите предмети, но и осигурява тяхната чистота и хигиена. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата. Идеалното допълнение към съществуващите декора. 【Перфектен размер】 Тези опаковки притежателите размер на 10,5 (В) х 7 (G) см / 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча са идеални органайзерами за малки предмети, да ги доста лесно да се съхранява и извадят, като ватная пръчка, клечки за зъби, тампон, соли за вана, ластикът за коса, коса за грим, козметични яйце, пискюл за лице, моливи, бонбони, копчета, стяга и т.

Клиентите също го харесват..