• Ново
Cabilock Памук Кръгла Притежателя Памук Кръгла Притежателя 6 бр Памучни дискове кутия за памучни дискове кутия за съхранение на памучни тампони Притежателя на кутии з?
zoom_in

Cabilock Памук Кръгла Притежателя Памук Кръгла Притежателя 6 бр Памучни дискове кутия за памучни дискове кутия за съхранение на памучни тампони Притежателя на кутии за памучни тампони Памучни топки Прозрачен Пластмасов

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

нДържач за чаши и памучни топки : Край гладки и кръгли, гладки шийн finish, и на пипане те са удобни. - Размер на кутията за тампони : около 3,54x2,55x3,62 инча. - Подходящ за използване в тоалетката масичката за подреждане на малки предмети грим, като почистване на ухото, вата за грим. - порто и дизайн капачки позволяват лесно да го вземе със себе си и удобни за съхранение.Титуляр Qtip за банките Mason Jar : Има дизайн със странично отваряне, което позволява ефективно да пестим вашето време. - Материал : PS. - Цвят : Прозрачен.Контейнери за памучни топки : кутия също може да се използва за съхраняване на различни малки неща, като например жени, за рисуване и т.Кутия с памук дискове достатъчно, за да сложи там голям брой памучни дискове. - Кутия за ефективно задържа влагата, като елементи за съхраняване на по-ароматно.Контейнери за памучни топки : кутия също може да се използва за съхраняване на различни малки неща, като например жени, за рисуване и т. - Прозрачен материал с кристал текстура ще се превърне в един добър избор за вашия дом. Държач за памучни щеки Стъкло : кутия ефективно задържа влагата, като елементи за съхраняване на по-ароматно. - Размер на кутията с памук диск : около 2,67x2,67x7,67 инча.Пратката включва кутия с 3 х памук дискове, кутия с 3 х памук тампони Особености -на Ръба на гладки и кръгли, гладко полирани и са удобни на допир.Информация за стоки, са прозрачни кутии за съхранение.Контейнерът е оборудван с капак, за него е лесно да получите достъп и да може да многоразово изпълни.

Клиентите също го харесват..