• Ново
Cabilock Памук Кръгла Притежателя Прозрачен Контейнер с 4 бр. Памучни дискове кутия за памучни дискове кутия за съхранение на памучни тампони Притежателя на кутии за п?
zoom_in

Cabilock Памук Кръгла Притежателя Прозрачен Контейнер с 4 бр. Памучни дискове кутия за памучни дискове кутия за съхранение на памучни тампони Притежателя на кутии за памучни тампони Памучни топки Памук Кръгла Притежателя

BGN 25.80

Брой продукти
check Налично

КОНТЕЙНЕРИ за памучни ТОПКИ - Кутия също може да се използва за съхраняване на други дреболии, като клечки за рисуване и т СТЪКЛЕНА опаковка QTIP - Подходящ за използване в тоалетката масичката за съхранение на дреболии за грим, като почистване на ухото, вата за грим.ДЪРЖАЧ ЗА ЧАШИ И ПАМУЧНИ ТОПКИ - Край гладки и кръгли, гладки шийн finish, и на пипане те са удобни.ДЪРЖАЧ за памучни щеки СТЪКЛЕНА кутия ефективно да отвежда влагата, като елементи за съхраняване на по-ароматно.ТИТУЛЯР QTIP ЗА БАНКИТЕ MASON JAR - Има дизайн със странично отваряне, което позволява ефективно да пестим вашето време. СТЪКЛО за ПРИТЕЖАТЕЛЯ на памучни щеки -скоростна ефективно задържа влагата, като елементи за съхраняване на по-ароматно.КОНТЕЙНЕРИ за памучни ТОПКИ - Кутия също може да се използва за съхраняване на други дреболии, като клечки за рисуване и т.ДЪРЖАЧ за СТЪКЛО И памучни топки-Край гладки и кръгли, гладко полирани и са удобни на допир. СТЪКЛЕНА опаковка QTIP - Подходящ за използване в тоалетката масичката за съхранение на дреболии за грим, като почистване на ухото, вата за грим.ТИТУЛЯР QTIP ЗА БАНКИТЕ MASON JAR - Има дизайн със странично отваряне, което позволява ефективно да пестим вашето време.

Клиентите също го харесват..