• Ново
Пластмасов Штабелируемый Контейнер за съхранение Zerodeko, Органайзер за Тоалетна Масичка в Банята, Wheelie Кутия, Органайзер за Грим с Капак за Тоалетни принадлежности, ?
zoom_in

Пластмасов Штабелируемый Контейнер за съхранение Zerodeko, Органайзер за Тоалетна Масичка в Банята, Wheelie Кутия, Органайзер за Грим с Капак за Тоалетни принадлежности, Аксесоари за коса, Сапун, Гъба, Сол за Вани

BGN 30.51

Брой продукти
check Налично

Използването на висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, нов дизайн, подходящи за декорация на работния плотКонтейнер за всяка всячины, държач за съхранение на всички всячины, практични държачи за съхранение, кутии за съхранение в класната стая, полезен калъф за съхранение, кутия за всяка всячины, полезна кутия за съхранение, стационарен кутия за съхранение.Разработен в семпъл стил, с дизайн дръжки, подходящи за подаръци за рожден ден, празнични подаръци и т. Контейнер за съхранение на всякаква всячины, държач за съхранение на всички всячины, практични държачи за съхранение, кутии за съхранение в класната стая, полезен калъф за съхранение, кутия за всяка всячины, полезна кутия за съхранение, стационарен кутия за съхранение.Държач за съхранение ще ви помогне да организирате съхранение, поддържане на реда във вашите неща.Е по прост стил, с дизайн дръжки, подходящи за подаръци за рожден ден, подаръци почивка и т. стабилна структура, я не лесно да се отпуснеш и отвалиться, който ви гарантира приятна за използване. Характеристики - Цвят : прозрачен;- Материал : PET; Размер : 36,40 X27,00 X10,30 см, 14,31 X10,61 X4,05 инча; Осъществяване включва 1 x кутия за съхранение.

Клиентите също го харесват..