• Ново
Тыквенная Есен, Държач за памучни тампони за Хелоуин, Контейнери за Баня, Кутии с капаци, Комплект Памучни тампони, през Цялата Притежателят на Банката за Памучни т?
zoom_in

Тыквенная Есен, Държач за памучни тампони за Хелоуин, Контейнери за Баня, Кутии с капаци, Комплект Памучни тампони, през Цялата Притежателят на Банката за Памучни тампони, Кръгли топки, соли за вана, конец за зъби,

BGN 10.13

Брой продукти
check Налично

Полупрозрачен дизайн, можете да видите ясно в интериораТой не е счупена, като стъкло, и по-безопасни за използване.Не се притеснявайте за това, че те ще бъдат изгубени или ще им бъде трудно да се намери.Sinestour титуляр за памучни тампони - сладък органайзер за баня - незаменим елемент за баня и тоалетна маса, отговаряща на вашите нужди! - Спецификация - * РАЗМЕР : Един артикул : 4,13 (В) х 2,75 (D) инча /10,5 (В) х 7 (D) см.★ 【Контейнер за съхранение на перфектния размер】 : Размери на нашите съдове за баня : 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча с капак, размер без капака : 3,19 (В) х 2,75 (Г) инча. ★ 【 Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Ние се стремим да предоставя на своите клиенти продукти и услуги от най-високо качество, ако имате някакви въпроси или недоволство продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим програма задоволително решение.Поддръжка на бани, тоалетни принадлежности в чисти и спретнати. Това ви позволява лесно да намерите предмети и да ги чисти и гигиеничности. * МАТЕРИАЛ : пластмаса * В комплекта са включени : 2 опаковки / 4 опаковки - ХАРАКТЕРИСТИКИ - - Материал ПРЕМИУМ-клас : изработен е от фина и лека пластмаса, с гладки ръбове, за по-здрав; изглежда като стъкло, но не е счупен, по-безопасни за използване. ★ 【 Висококачествена ПЛАСТМАСА】 : Прозрачни кутийки за баня изработен от пластмаса, с гладки ръбове, тънки и здрави. - ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - Ние се стремим да предоставя на своите клиенти продукти и услуги от най-високо качество, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. - Той е много подходящ за баня, кухня, спалня, etc. - ШИРОКО приложение - - идеални за съхранение и подреждане на малки предмети, като например : памук пръчки, топки памук, памучни дискове, конец за зъби, ластици, соли за вана, ленти за коса и други стоки от първа необходимост.Покрива на 100% идеални за банките, ги лесен за отваряне и затваряне. ★ 【За съхранение И ОРГАНИЗАЦИЯ】 : Туба за баня е идеално за съхранение и подреждане на малки предмети, като например памук пръчки, топки памук, памучни дискове, соли за вана, дръжки, ключалки, лъкове, дъвка, кламери за хартия, копчета и т.

Клиентите също го харесват..